Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Iran: – Israelsk «terrorgruppe» arrestert

Skjermdump fra nettsiden til Times of Israel.
Skjermdump fra nettsiden til Times of Israel.
Det iranske nyhetbyrået (IRNA) rapporterer om at store mengder våpen og telekommunikasjonsutstyr skal ha blitt konfiskert. Flere medlemmer av en terrororganisasjon med tilknytning til Israel skal ha blitt arrestert.

IRNA rapporterte tirsdag at flere «leiesoldater» hadde blitt arrestert i forskjellige deler av landet og at store mengder våpen og telekommunikasjonsutstyr er konfiskert, skriver Times of Israel.

«Terrorgruppe tatt i Iran», var overskriften på artikkelen som fortalte at at Irans etterretningsdepartement hadde identifisert og arrestert en «terrorgruppe støtte av sionistregimet.» Artikkelen fortalte videre at «terrorgruppens» planer om å utføre terroraksjoner i landet hadde blitt avverget da de ble arrestert. IRNA hevdet arrestasjonene kom som resultat av etterforskning som hadde blitt gjort over lang tid.

Etterretningsdepartementet meddelte at på grunn av sikkerhetsspørsmål og «mulige forsøk av sionistregimet å utføre trakasserende operasjoner», kommer det ikke til å blit offentliggjort flere detaljer inntil videre. I Iran kan spionering bli straffet med døden.

Iran kommer tidvis med kunngjørelser om arrestasjon eller henrettelser av personer de påstår er amerikanske eller israelske spioner. Ofte kommer det ikke noe mer informasjon ut.

Påstandene er del av Irans atomforhandlinger
En israelsk kilde forteller til Jerusalem Post at anklagelsene er grunnløse, og tror ikke på de iranske påstandene om at «en stor terrogruppe» er knyttet til Israel. Den israelske kilden forklarer videre at det er ikke første gang Iran hevder de har pågrepet israelske spioner rett før diskusjoner om Irans atomanlegg, som del av sin psykologiske «krigføring» i samtalene. Atomsamtaler mellom Iran, FNs sikkerhetsråd og Tyskland skal etter planen gjenopptas i Istanbul på lørdag.

Teheran har tidligere anklaget Israel for å stå bak drapene på flere av Irans atomfysikere. I januar skyldte Iran på Israel da en atomfysiker ble drept av en bombe plassert i bilen hans av en motorsyklist i Teheran.


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart