Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

april 11, 2012

Annan i Teheran for å snakke om krisen i Syria

Kofi Annan har bedt Syria om å trekke ut styrkene sine fra alle byer og stoppe all vold i 48 timer for å redde fredsplanen. Annan dro tirsdag til Iran, Syrias hovedallierte i regionen.

Skjermdump fra nettsiden til Times of Israel.

Iran: – Israelsk «terrorgruppe» arrestert

Det iranske nyhetbyrået (IRNA) rapporterer om at store mengder våpen og telekommunikasjonsutstyr skal ha blitt konfiskert. Flere medlemmer av en terrororganisasjon med tilknytning til Israel skal ha blitt arrestert.

Condoleezza Rice skal blant annet møte forsvarsminister Ehud Barak under sitt opphold i Israel. (Foto: World Affairs Council of Philadelphia)

Rice besøker Israel

Den tidligere utenriksministeren Condoleezza Rice skal besøke Israel neste måned sammen med Motorola-sjefer. Det er planlagt møter med Peres, Barak og Lieberman.

En gruppe pilegrimmer i Gamlebyen i Jerusalem. (Illustrasjon: flickr.com)

Kristne egyptere kritisert for Israel-tur

Kristne pilegrimmer fra Egypt som reiste til Jerusalem for å besøke helligsteder i påsken ble mandag sterkt kritisert av en av landets ledende aviser for å ha brutt en uskreven regel – ingen reiser til Israel.

Det arabiske Knesset-medlemmet Ahmed Tibi skaper nye kontroverser i Israel. (Foto: Yossi Gurvitz)

Tibi taler ved antiisraelsk arrangement i Canada

Ottawas solidaritetsnettverk for Palestina har offentliggjort en invitasjon til en tilstelning førstkommende søndag der Knesset-medlem Ahmad Tibi skal holde forelesning. Arrangementet er til minne om Landdagen.

0

Your Cart