Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Tibi taler ved antiisraelsk arrangement i Canada

Det arabiske Knesset-medlemmet Ahmed Tibi skaper nye kontroverser i Israel. (Foto: Yossi Gurvitz)
Det arabiske Knesset-medlemmet Ahmed Tibi skaper nye kontroverser i Israel. (Foto: Yossi Gurvitz)
Ottawas solidaritetsnettverk for Palestina har offentliggjort en invitasjon til en tilstelning førstkommende søndag der Knesset-medlem Ahmad Tibi skal holde forelesning. Arrangementet er til minne om Landdagen.

Organisasjonen beskriver seg selv som «Ottowas koalisjon av unioner, trosgrupper, studenter og samfunnsorganisasjoner, som står sammen for å kreve fred og rettferdighet i Midtøsten og en slutt på canadisk medvirkning til humanitært misbruk.» Gruppen ble dannet i 2006 som et svar på «Israels udiskriminerende angrep mot sivile i Gaza og Libanon, forteller de på gruppens webside.

Kjent for anti-israelsk retorikk
Knesset-medlem Ahmed Tibi skal tale ved en markering av Landdagen i organisasjonen, men blir kun presentert som «Dr.» i innbydelsen. Tibi sitter i Knesset som representant for Den forente arabiske liste – Ta’al. Han er kjent for sine mange sterke angrep mot Israel.

Tibi ble kritisert så sent som mars i år da han skrev på sin egen Facebook-side «Gaza er sterkt, Gaza står standhaftig!», mens raketter ble skutt inn i sørlige Israel, skriver Times of Israel. Han ble også tidligere i år irettesatt av Knesset for en tale der han kalte terrorister martyrer.

Du kan selv lese invitasjonen til arrangementet i Canada her.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart