Kom til MIFF Forum i Ålesund 12.-13. nov! Early bird-rabatt!

Vi trenger deg med på laget!

Det arabiske Knesset-medlemmet Ahmed Tibi skaper nye kontroverser i Israel. (Foto: Yossi Gurvitz)
Det arabiske Knesset-medlemmet Ahmed Tibi skaper nye kontroverser i Israel. (Foto: Yossi Gurvitz)

Tibi taler ved antiisraelsk arrangement i Canada

Ottawas solidaritetsnettverk for Palestina har offentliggjort en invitasjon til en tilstelning førstkommende søndag der Knesset-medlem Ahmad Tibi skal holde forelesning. Arrangementet er til minne om Landdagen.

Organisasjonen beskriver seg selv som «Ottowas koalisjon av unioner, trosgrupper, studenter og samfunnsorganisasjoner, som står sammen for å kreve fred og rettferdighet i Midtøsten og en slutt på canadisk medvirkning til humanitært misbruk.» Gruppen ble dannet i 2006 som et svar på «Israels udiskriminerende angrep mot sivile i Gaza og Libanon, forteller de på gruppens webside.

Kjent for anti-israelsk retorikk
Knesset-medlem Ahmed Tibi skal tale ved en markering av Landdagen i organisasjonen, men blir kun presentert som «Dr.» i innbydelsen. Tibi sitter i Knesset som representant for Den forente arabiske liste – Ta’al. Han er kjent for sine mange sterke angrep mot Israel.

Tibi ble kritisert så sent som mars i år da han skrev på sin egen Facebook-side «Gaza er sterkt, Gaza står standhaftig!», mens raketter ble skutt inn i sørlige Israel, skriver Times of Israel. Han ble også tidligere i år irettesatt av Knesset for en tale der han kalte terrorister martyrer.

Du kan selv lese invitasjonen til arrangementet i Canada her.

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart