Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Shin Bet anbefaler å ødelegge terroristenes hus

Familiemedlemmer av terroristene som drepte Fogel-familien i Itamar hjalp drapsmennene med å skjule bevis. Shin Bet mener det vil virke avskrekkende å ødelegge deres hus.

Den israelske sikkerhetstjenesten Shin Bet har foreslått for forsvarsminister Ehud Barak å ødelegge husene til Amjad og Hakim Awad, terroristene fra landsbyen Awarta på Vestbredden som drepte fem medlemmer av Fogel-familien i Itamar i mars 2011.

En militærdomstol har dømt terroristene til flere livstidsdommer, men Shin Bet mener også slektninger av de to guttene bør straffes. Etterforskningen har vist at de bisto med å skjule våpen som ble brukt under angrepet og ødelegge andre bevis.

– Vi anbefaler dette først og fremst for å styrke avskrekningen overfor potensielle terrorister, skriver Shin Bet. Som et tilleggsmoment kommer det faktum at flere av terroristenes familiemedlemmer tilbød dem assistanse etter terrorangrepet, fortsetter Shin Bet.

Sikkerhetstjenesten viser til en rekke eksempler hvor husødeleggelse ble gjennomført på lovlig vis, uten at Høyesterett stanset tiltaket.

Innbyggerne i Awarta benektet i første omgang at det var noen kobling mellom deres landsby og de brutale knivmordene i Itamar, men de har gjort de to Awad-guttene til helter etter at de ble arrestert.

Jeg er stolt av hva jeg gjorde for Palestina, sa en av guttene etter at han var arrestert. I januar i år ble terroristene glorifisert på PA TV.

Ifølge Jerusalem Post og Hærens Radio har Barak og forsvarssjef Benny Gantz allerede bestemt seg for å støtte Shin Bets anbefaling. I løpet av de neste ukene vil Knessets lovavdeling gi sin kommentar til tiltaket.

 


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart