Bli med på MIFF Forum i Stavanger 11. og 12. november

Brann i en åker etter rakettangrep fra Gaza-stripen. (Foto: Arkiv GPO)
Brann i en åker etter rakettangrep fra Gaza-stripen. (Foto: Arkiv GPO)

Grad-rakett mot Beersheba

Rakettangrepene fra Gaza-stripen fortsatte i morgentimene onsdag. En Grad-rakett slo ned i Beersheba, og mer enn ti raketter slo ned i Eshkol-området. Omkring 50 raketter er avfyrt siden mandag kveld.

Klikk her for å forhåndsbestille nå – da får du gratis forsendelse!

Venstresidens isfront mot Israel viser hva som blir den katastrofale konsekvensen dersom LOs politikk får gjennomslag: Den eneste jødiske staten i verden vil forsvinne, og dermed også den eneste nødhavn for jøder på flukt fra antisemittisme.

I denne boken tar Conrad Myrland opp hva ledere i fagbevegelsen har sagt og skrevet om Israel det siste tiåret. Forfatteren viser hva som er feil og mangelfullt, og foreslår ord som ville vært mye bedre å bruke, ikke bare for å tine forholdet til Israel, men også for å gi et konstruktivt bidrag til fred. Det er mye LO har misforstått, blant annet om Oslo-prosessen, jødedommen og konflikten.

I hele sin tid som utenriksminister, opposisjonsleder og statsminister, har Jonas Gahr Støre (Ap) vært under press fra sine mektigste nasjonale støttespillere til å føre en mer ekstrem Israel-politikk. I denne boken får du svar på hvordan han har taklet det.

Venstresidens isfront mot Israel inneholder også 12 dypdykk-artikler, med temaer som blant annet:

  • Hvordan palestinske myndigheter belønner barnemordere og terrorister
  • Ensidig norsk anerkjennelse av Palestina vil undergrave folkeretten og Oslo-avtalen
  • Den anti-israelske norske kirke
  • Hvorfor du ikke kan ta FN-fordømmelser av Israel alvorlig

Som svar på de siste rakettene har israelske luftstyrker (IAF) gjennomført en luftoperasjon nord på Gaza-stripen, melder Ha’aretz. Tidligere på natten angrep IAF seks mål.

En israelsk offiser i grensevakt-styrkene ble moderat skadet tirsdag kveld, da en rakett fra Gaza slo ned i et boligområde i Vest-Negev. Tre andre offiserer ble lettere skadet, ifølge Ha’aretz. Ifølge Yedioth Aharonoth ble elleve skadet.

Tirsdag ettermiddag meldte Hamas at deres styrker hadde avfyrt 10 Grad-raketter mot Israel.

Israelere som bor i grenseområdet mot Gaza-stripen har fått beskjed om å oppholde seg i kort avstand til tilfluktsrom.

Terrorister tok seg inn i Israel fra Egypt mandag morgen, og drepte en israelsk arbeider. Tirsdag tok Hamas ansvar for flere rakettangrep mot Israel.

 

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart