Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

IAF drepte toppterrorist på Gaza-stripen

Foto: Skjermdump fra Timesofisrael.com
Foto: Skjermdump fra Timesofisrael.com
Terroristen som stod bak rakettangrepet mot Eilat tidligere i måneden ble tirsdag drept av et IAF-fly nord på Gaza-stripen.

For første gang siden Operasjon Forsvarssøyle i november 2012 har israelske luftstyrker drept en terrorist på Gaza-stripen. En salafist ved navn Hitham Mashal, som tilhører terrorgruppen Global Jihad, ble truffet av raketten fra et IAF-fly da han kjørte på sin motorsykkel nord på kyststripen, i nærheten av en treningsleir for Hamas.

Mashal var hjernen bak rakettangrepene som rammet den sørlige israelske byen Eilat tidligere denne måneden. Han har også stått bak andre rakettangrep mot Vest-Negev. Mashal var en 24 år gammel bombeekspert, informerer Yedioth Aharonoth.

Søndag advarte statsminister Benjamin Netanyahu at Israels svar på terrorangrepet ville bli massivt. Han forklarte at de ansvarlige «forlot Gaza og brukte Sinai som base for å angripe en israelsk by. Dette er uakseptabelt. Vi vil la dem betale en pris for dette. Det har vært vår konsekvente politikk de siste fire årene og vil benyttes også her.»


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart