Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Hizbollah bombet israelsk patrulje

Plakat av Hizbollahs leder Hassan Nasrallah. Illustrasjon: Flickr.com.
Plakat av Hizbollahs leder Hassan Nasrallah. Illustrasjon: Flickr.com.
Hassan Nasrallah sier Hizbollah var ansvarlige for bombingen av en patrulje fra det israelske forsvaret i nærheten av grensen mot Libanon i mars.

Fredag 14. mars eksploderte en veibombe i nærheten av Israels grense mot Libanon. Bomben var plassert i veien, og rammet en patrulje fra de israelske sikkerhetsstyrkene. Kjøretøyet ble skadet, men det oppsto ingen personskade. Etterpå rammet det israelske forsvaret flere Hizbollah-baser på den libanesiske siden av grensen som reaksjon på angrepet.

Nå sier lederen for den libanesiske terrororganisasjonen Hizbollah, Hassan Nasrallah, at det var dem som sto bak bomben. I et intervju med den libanesiske avisen As-Safir hevder han at den var ment som en gjengjeldelse for et israelsk luftangrep mot en Hizbollah-base i februar, melder nyhetsbyrået AP og Israel Hayom.

Nasrallah sier i intervjuet at bomben sendte et budskap om at Hizbollah fortsatt er i stand til å kjempe mot Israel, selv om de også kjemper i borgerkrigen i Syria på president Bashar Assads side i den brutale konflikten der mer enn 150.000 mennesker er blitt drept på tre år.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart