Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

april 8, 2014

Stedet der en av de destruerte eiendommene sto i Yitzhar. Foto: IDF.

Opprør blant bosettere

Flere hundre av innbyggerne i bosetningen Yitzhar på Vestbredden brøt i morgentimene tirsdag ut i voldelige opptøyer. De protesterte mot at israelske styrker fjernet fem ulovlig oppsatte bygninger.

Mahmoud Abbas og Benjamin Netanyahu avbildet sammen i Det hvite hus i 2010. Foto: Moshe Milner, GPO / Flickr.com.

NTB sensurerer bort palestinske krav

«Netanyahu med krav for å fortsette forhandlinger,” skrev NTB i overskrift søndag. PLOs lange kravliste for å komme tilbake til forhandlinger har NTB unnlatt helt å omtale selv om de har skrevet en hel rekke artikler om forhandlingene etter at kravene ble kjent. Netanyahu krever bare at palestinerne må stanse alenegang.

Viseambassadør George Deek. (Foto: Conrad Myrland, MIFF)

– Palestinerne må gi Israel legitimitet

– Konflikten startet ikke med okkupasjonen for femti år siden, den startet for hundre år siden. Konflikten handlet alltid om jødene har en rett til å ha en suveren stat på egenhånd, sa viseambassadør George Deek i Sarpsborg mandag kveld.

Plakat av Hizbollahs leder Hassan Nasrallah. Illustrasjon: Flickr.com.

Hizbollah bombet israelsk patrulje

Hassan Nasrallah sier Hizbollah var ansvarlige for bombingen av en patrulje fra det israelske forsvaret i nærheten av grensen mot Libanon i mars.

USAs utenriksminister sammen med hver av partenes forhandlingsledere, Saeb Erekat og Tzipi Livni, i starten av de pågående forhandlingene. Foto: U.S. State Department / Flickr.com.

Liten tro på fredsavtale

Nesten ni av ti israelere har liten tro på at man vil komme noen vei i den pågående runden med fredssamtaler. Likevel mener to av tre israelere at forhandlingene bør fortsette.

0

Your Cart