Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Soldat skutt i Jerusalem

Dette var åstedet for skyteangrepet mandag. (Foto: Tazpit)
Dette var åstedet for skyteangrepet mandag. (Foto: Tazpit)
Politiet mener skyteangrepet like ved en trafikkert tunnel i Jerusalem mandag ettermiddag sannsynligvis var et terrorangrep.

Bare snaue tre timer etter at en palestinsk terrorist drepte en 29 år gammel fotgjenger og skadet seks andre personer da han veltet en buss med gravemaskin, opplevde Jerusalem dagens andre tragedie. Etter politiets oppfatning var også denne hendelsen sannsynligvis å regne for et terrorangrep.

Mandag klokken 16.10 lokal tid kom den første meldingen om at en person løsnet skudd like ved Mount Scopus-tunnelene i Jerusalem. Politiet forteller at sikkerhetsstyrker raskt ankom stedet, og ble vitne til at en soldat ble skutt på nært hold av en mann i svarte klær. Gjerningsmannen skal ha avfyrt flere skudd, før han løp mot en motorsykkel eller moped som ventet på ham i nærheten, og flyktet fra stedet. Gjerningsmannen er ikke pågrepet.

Soldaten ble brakt til Hadassah-sykehuset til operasjon, og medisinsk personell opplyser at han er alvorlig skadet. Soldaten er en israelsk mann i 20-årene.

Det verserte også rapporter mandag om en sikkerhetstrussel mot Hebrew Universitys område ved Mount Scopus, men dette er i etterkant avkreftet av Universitetet i en pressemelding.

Dette skriver Ynetnews.com.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart