Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Hamas hevder å ha flere tunneler

Al Jazeera hevder å rapportere fra innsiden av en fortsatt operativ terrortunnel. (Foto: Skjermdump fra Memritv.org)
Al Jazeera hevder å rapportere fra innsiden av en fortsatt operativ terrortunnel. (Foto: Skjermdump fra Memritv.org)
Hamas-ledere sier det finnes flere angrepstunneler fra Gaza til Israel enn de som er funnet og ødelagt av det israelske forsvaret. De truer med at disse tunnelene nå vil bli tatt i bruk.

Hamas-aktivist Abu Laith forteller til Times of London at Hamas fortsatt har noen tunneler de kan bruke til å ta seg inn i Israel, til tross for det israelske forsvarets forsøk på å ødelegge samtlige av terrortunnelene.

– Israel vil ikke ha noen sikkerhet, så lenge Gaza ikke har sikkerhet, advarer han i intervjuet som ble publisert torsdag på avisens nettsider.

Samme dag kom en talsmann for Hamas med den samme påstanden under en massedemonstrasjon i Gaza by. Ifølge Times of Israel uttalte Mushir al-Masri at Hamas fortsatt har tunneler som strekker seg ”innenfor sionist-enheten”. Han sa at disse tunnelene vil bli brukt etter at angrepene mot Israel ble gjenopptatt, og at dette ville skje fra fredag morgen dersom ikke terrororganisasjonens krav ble møtt av Israel.

Begge disse utspillene kommer dagen etter at Al Jazeera viste en reportasje der det ble hevdet at journalisten rapporterte fra innsiden av en fortsatt operativ terrortunnel.

Memri har nå oversatt denne reportasjen i sin helhet fra arabisk til engelsk. Klikk her for å se deres oversettelse av Al Jazeeras reportasje.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart