Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Terroristene tilhørte PFLP

Ghassan og Odai Abu Jamal. (Foto via ynetnews.com)
Ghassan og Odai Abu Jamal. (Foto via ynetnews.com)
Terroristene Ghassan og Odai Abu Jamal tilhørte terrorgruppen PFLP, ifølge en uttalelse fra gruppen. PFLP har nære bånd til en av Norsk Folkehjelps samarbeidspartnere i det palestinske samfunnet.

I en pressemelding gir terrorgruppen PFLP ros og støtte til «den heltemodige operasjonen» som ble utført av «våre felles kamerater i PFLP», martyrene Ghassan og Odai Abu Jamal. Operasjonen de lovpriser var drapet på fire jøder i en synagoge i Jerusalem tirsdag 18. november.

Norsk Folkehjelps samarbeidspartner Union of Agricultural Work Committees har nære bånd til PFLP. I 2009 drev Rød Ungdom innsamling til terrorgruppen PFLP på sin sommerleir på Utøya.

President for de palestinske selvstyremyndighetene Mahmoud Abbas har fordømt angrepet, men kommer med anklager mot Israel i samme melding. På Facebook-siden til Fatah-bevegelsen blir terrorangrepet feiret. Det har vært en serie angrep mot jøder i Jerusalem de siste ukene, men Mahmoud Abbas har unnlatt å fordømme disse, skriver nyhetsbyrået AP.

Statsminister Benjamin Netanyahu og andre medlemmer av den israelske regjeringen anklager Abbas for å ha kommet med uttalelser som har oppviglet til palestinsk vold de siste månedene.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart