Israel og Ukraina

Bli medlem fra kun kr. 4 per uke

Ghassan og Odai Abu Jamal. (Foto via ynetnews.com)
Ghassan og Odai Abu Jamal. (Foto via ynetnews.com)

Terroristene tilhørte PFLP

Terroristene Ghassan og Odai Abu Jamal tilhørte terrorgruppen PFLP, ifølge en uttalelse fra gruppen. PFLP har nære bånd til en av Norsk Folkehjelps samarbeidspartnere i det palestinske samfunnet.

LO støtter at minst 7 millioner palestinere skal få flytte inn i Israel og stempler landet som apartheidstat. Vis din protest og bli medlem av MIFF nå! Vipps 39881.

I en pressemelding gir terrorgruppen PFLP ros og støtte til «den heltemodige operasjonen» som ble utført av «våre felles kamerater i PFLP», martyrene Ghassan og Odai Abu Jamal. Operasjonen de lovpriser var drapet på fire jøder i en synagoge i Jerusalem tirsdag 18. november.

Norsk Folkehjelps samarbeidspartner Union of Agricultural Work Committees har nære bånd til PFLP. I 2009 drev Rød Ungdom innsamling til terrorgruppen PFLP på sin sommerleir på Utøya.

President for de palestinske selvstyremyndighetene Mahmoud Abbas har fordømt angrepet, men kommer med anklager mot Israel i samme melding. På Facebook-siden til Fatah-bevegelsen blir terrorangrepet feiret. Det har vært en serie angrep mot jøder i Jerusalem de siste ukene, men Mahmoud Abbas har unnlatt å fordømme disse, skriver nyhetsbyrået AP.

Statsminister Benjamin Netanyahu og andre medlemmer av den israelske regjeringen anklager Abbas for å ha kommet med uttalelser som har oppviglet til palestinsk vold de siste månedene.

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart