Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Terroristene tilhørte PFLP

Ghassan og Odai Abu Jamal. (Foto via ynetnews.com)
Ghassan og Odai Abu Jamal. (Foto via ynetnews.com)
Terroristene Ghassan og Odai Abu Jamal tilhørte terrorgruppen PFLP, ifølge en uttalelse fra gruppen. PFLP har nære bånd til en av Norsk Folkehjelps samarbeidspartnere i det palestinske samfunnet.

I en pressemelding gir terrorgruppen PFLP ros og støtte til «den heltemodige operasjonen» som ble utført av «våre felles kamerater i PFLP», martyrene Ghassan og Odai Abu Jamal. Operasjonen de lovpriser var drapet på fire jøder i en synagoge i Jerusalem tirsdag 18. november.

Norsk Folkehjelps samarbeidspartner Union of Agricultural Work Committees har nære bånd til PFLP. I 2009 drev Rød Ungdom innsamling til terrorgruppen PFLP på sin sommerleir på Utøya.

President for de palestinske selvstyremyndighetene Mahmoud Abbas har fordømt angrepet, men kommer med anklager mot Israel i samme melding. På Facebook-siden til Fatah-bevegelsen blir terrorangrepet feiret. Det har vært en serie angrep mot jøder i Jerusalem de siste ukene, men Mahmoud Abbas har unnlatt å fordømme disse, skriver nyhetsbyrået AP.

Statsminister Benjamin Netanyahu og andre medlemmer av den israelske regjeringen anklager Abbas for å ha kommet med uttalelser som har oppviglet til palestinsk vold de siste månedene.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart