Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Skyteangrep, terrorforsøk og price tag-hærverk

Veikrysset Tapuah, der en IDF-patrulje ble beskutt onsdag, slik det så ut etter et terrorangrep på samme sted i 2013. (Foto: Magen David Adom)
Veikrysset Tapuah, der en IDF-patrulje ble beskutt onsdag, slik det så ut etter et terrorangrep på samme sted i 2013. (Foto: Magen David Adom)
En israelsk militærpatrulje ble beskutt, en palestiner med kniv ble stanset fra å ta seg ulovlig inn i Israel, og bosettere fra ulovlig utpost ødela to biler.

Ukjente gjerningsmenn avfyrte skudd mot en israelsk militærpatrulje nord på Vestbredden onsdag. Ingen av soldatene i patruljen ble truffet, men et av kjøretøyene ble lettere skadet, ifølge Times of Israel. IDF har ikke kommet med detaljerte opplysninger om angrepet de ble utsatt for, men flere israelske medier melder at skuddene ble avfyrt fra en forbipasserende bil. Angrepet skjedde på Route 60, en vei som benyttes av både palestinere og israelere på Vestbredden, mellom Nablus og Jenin. Veien forbinder både israelske og palestinske byer i området. Veistrekningen har vært utsatt for angrep tidligere også.

Samme dag forsøkte en palestiner væpnet med kniv å ta seg inn i Israel fra Gaza for å utføre et terrorangrep. Vedkommende ble pågrepet og innbrakt til avhør.

Torsdag morgen skal et price tag-angrep ha funnet sted, antagelig utført av kriminelle, ekstreme jødiske bosettere fra den ulovlige utposten Adei Ad. Utposten består ifølge Wikipedia av om lag 20 familier, og innbyggere der har tidligere gått til angrep på både israelske soldater og en amerikansk delegasjon. Vandalene skal ha sprayet graffiti og satt fyr på to biler i landsbyen Mughayir i nærheten av Ramallah, ifølge Jerusalem Post.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart