Kom til MIFF Forum i Ålesund 12.-13. nov! Early bird-rabatt!

Vi trenger deg med på laget!

Skjermdump fra Wattan, via Palestinian Media Watch.
Skjermdump fra Wattan, via Palestinian Media Watch.

Ber Iran om våpen fra terrortunnel

- Denne tunnelen er omkring 3,5 kilometer lang og går inn i Israel, sier terroristen fra Fatahs Al-Aqsa Martyrbrigader.

29. juni sendte den palestinske tv-kanalen Wattan en reportasje fra den iranske tv-stasjonen Al-Alam. Bildene viser et maskert medlem av Fatahs Al-Aqsa Martyrbrigader som inviterer reporteren ned i en angrepstunnel.

– Da vi møtte de islamske krigerne [ribat] i denne tunnelen, sa de at våpnene i deres hender og deres krigsforberedelser mot den israelske fienden er det som gir dem grunn til å leve, sier reporteren til Al-Alam.

Terroristen hevder tunnelen er omkring 3,5 kilometer lang og «krysser grensen mellom Gaza-stripen og den zionistiske fienden».

– Vi bruker all vår tid på å få penger til å oppfylle vår plikt overfor det okkuperte landet og frigjøre det fra den zionistiske enheten. Det er derfor vi ber [om penger]… spesielt [fra] Iran, som er en kjent og langvarig støttespiller for motstandskampen og den palestinske saken, sier den maskerte mannen.

– Motstandskampens bok er fortsatt åpen, og dens siste linje vil ikke bli skrevet før Palestina er frigjort, sier den iranske reporteren.

Under Gaza-krigen i 2014 oppdaget israelske forsvarsstyrker en rekke tunneler som gikk fra Gaza-stripen og inn under grensen og mot israelske tettsteder. Tunnelene ble ødelagt, men det er frykt i Israel for at nye tunneler blir gravd og brukes i framtidige terrorangrep.

Se tv-klippet som er oversatt av Palestinian Media Watch.

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart