Rakett avfyrt fra Gaza mot Israel. (Illustrasjonsfoto: Wikimedia Commons)
Islamistene på Gazastripen har avfyrt mange raketter mot Israel. (Illustrasjonsfoto: Wikimedia Commons)

Rakettangrep fra Gaza i helgen

Terrorister i Gaza angrep Israel med rakett søndag kveld. Det israelske luftforsvaret slo tilbake mot en av Hamas’ terrorbaser natt til mandag.

Søndag kveld ble en rakett avfyrt fra Gaza mot Israel, ifølge blant andre Ynetnews.com. Raketten slo ned i et åpent område i Sha’ar HaNegev-regionen. Før eksplosjonen gikk rakettalarmen i de israelske lokalsamfunnene i regionene Sha’ar HaNegev og Sdot Negev. Det er ikke meldt om skader etter angrepet.

Noen timer senere besvarte det israelske luftforsvaret angrepet ved å ramme en av Hamas’ terrorbaser i Gaza, lokalisert sør på Gaza-stripen, mellom byene Rafah og Khan Younis. Ingen ble drept i det israelske motangrepet.

Det israelske forsvaret sier i en uttalelse at de ”holder terrororganisasjonen Hamas fullt ut ansvarlig for hva som skjer i Gaza, og vil fortsette å handle med fasthet for å opprettholde roen i de sørlige byene”.

Forrige gang en rakett ble avfyrt fra Gaza mot Israel var 27. oktober. Også den gangen landet raketten i Sha’ar HaNegev-regionen. Det israelske luftforsvaret gikk den gangen til motangrep mot to Hamas-stillinger.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart