Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Ropte ”Allahu akbar” mens han løftet kniv mot israelere

Kontrollposten Tapuah. (Illustrasjonsfoto: Wikipedia.)
Kontrollposten Tapuah. (Illustrasjonsfoto: Wikipedia.)
Palestinsk terrorist gikk til angrep på Vestbredden torsdag formiddag.

Terroristen kom kjørende i en drosje til kontrollposten ved avkjørselen til den israelske bosetningen Tapuah nord på Vestbredden torsdag formiddag, ifølge vitner. Da han gikk ut av bilen, løftet han en kniv mens han løp mot en gruppe grensepolitimenn på stedet og ropte ”Allahu akbar”.

De israelske sikkerhetsstyrkene reagerte raskt på situasjonen, og skjøt og drepte angriperen før han rakk å skade noen, ifølge Times of Israel og Jerusalem Post.

Flere angrep er begått på det samme stedet under terrorbølgen den senere tiden. Sist gang var tirsdag denne uken, da fire israelere ble skadet i et bilangrep.

 

Kastet steiner og brannbomber

Tidligere torsdag morgen var det opptøyer i landsbyen Katana utenfor Ramallah. Der ble en palestinsk mann drept mens han kastet en molotov-coctail mot israelske styrker. Ifølge Jerusalem Post skal han ha vært den 100. palestineren som har blitt drept i høstens terrorbølge. Han var en del av en gruppe som kastet steiner og brannbomber mot soldater.

Soldatene var i byen for å arrestere ettersøkte terrormistenkte. Fem personer ble arrestert, og styrkene beslagla ammunisjon, kniver, israelske militæruniformer og annet utstyr. Flere av den senere tidens terrorangrep skal ha hatt sitt utspring fra denne landsbyen, ifølge IDF.

Natt til torsdag ble totalt 20 terrormistenkte arrestert av israelske styrker på Vestbredden. Utenfor Kalkilya ble det beslaglagt et M16 maskingevær.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart