Bli med på MIFF Forum i Stavanger 11. og 12. november

Terroristen Abdelhamid Abaaoud fra Den islamske staten ville ha angrepet jøder i Frankrike neste gang. (Foto: Skjermdump fra IS-publikasjon via Times of Israel)

Terrorlederen i Paris planla angrep mot jøder

Lederen for terroristene som drepte 130 mennesker i Paris fredag 13. november, planla at de neste angrepene skulle ha rammet det jødiske samfunnet i Frankrike.

Klikk her for å forhåndsbestille nå – da får du gratis forsendelse!

Venstresidens isfront mot Israel viser hva som blir den katastrofale konsekvensen dersom LOs politikk får gjennomslag: Den eneste jødiske staten i verden vil forsvinne, og dermed også den eneste nødhavn for jøder på flukt fra antisemittisme.

I denne boken tar Conrad Myrland opp hva ledere i fagbevegelsen har sagt og skrevet om Israel det siste tiåret. Forfatteren viser hva som er feil og mangelfullt, og foreslår ord som ville vært mye bedre å bruke, ikke bare for å tine forholdet til Israel, men også for å gi et konstruktivt bidrag til fred. Det er mye LO har misforstått, blant annet om Oslo-prosessen, jødedommen og konflikten.

I hele sin tid som utenriksminister, opposisjonsleder og statsminister, har Jonas Gahr Støre (Ap) vært under press fra sine mektigste nasjonale støttespillere til å føre en mer ekstrem Israel-politikk. I denne boken får du svar på hvordan han har taklet det.

Venstresidens isfront mot Israel inneholder også 12 dypdykk-artikler, med temaer som blant annet:

  • Hvordan palestinske myndigheter belønner barnemordere og terrorister
  • Ensidig norsk anerkjennelse av Palestina vil undergrave folkeretten og Oslo-avtalen
  • Den anti-israelske norske kirke
  • Hvorfor du ikke kan ta FN-fordømmelser av Israel alvorlig

Terroristen Abdelhamid Abaaoud (27) var ifølge det franske politiet hjernen bak massedrapene som rammet Paris fredag 13. november. Han ble innhentet og drept av politiet 18. november. Ifølge vitneutsagn som siteres av nyhetsbyrået Reuters, skal han ha gått i dekning hos fetteren sin etter terroren. Han skal ha bedt fetteren om å skjule ham mens han forberedte flere angrep. De neste angrepene skulle gjøre enda verre skade, og de skulle være rettet mot blant annet jødiske mål. I tillegg ville han ramme skoler og transportsystemet i landet. Terroristen skal også ha skrytt av hvor enkelt det var for ham å ta seg tilbake til Europa fra Syria sammen med flyktningstrømmen. Abaaoud tilbrakte to måneder i Frankrike etter at han kom tilbake fra Syria, før han gjennomførte Paris-terroren. Han var belgisk statsborger med bakgrunn fra Marokko.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart