Kontrollposten Jalame utenfor Jenin. (Illustrasjonsfoto: Det israelske forsvarsdepartementet)
Kontrollposten Jalame utenfor Jenin. (Illustrasjonsfoto: Det israelske forsvarsdepartementet)

PA-styrkene avverget bombeangrep

Palestinske sikkerhetsstyrker avverget et angrep med kniver og rørbomber mot israelske soldater ved en kontrollpost utenfor Jenin tirsdag.

To palestinske tenåringer ble pågrepet av palestinske sikkerhetsstyrker tirsdag morgen, ifølge Ynetnews.com. Ifølge palestinske kilder var tenåringene i besittelse av kniver og rørbomber da de ble tatt. De ble pågrepet på den palestinske siden av kontrollposten Jalame utenfor Jenin på Vestbredden, like før de ville ha krysset grensen til israelsk side.

Begge de arresterte er 15 år gamle og kommer fra en landsby utenfor Jenin. De skal ha planlagt å utføre et todelt angrep: Først ville de detonere rørbombene, deretter ville de gå løs på overlevende med kniv.

I løpet av den senere tidens bølge av terrorangrep mot Israel har de palestinske sikkerhetsstyrkene avverget minst tre angrep ved kontrollposten Jalame. De palestinske styrkene ble utplassert ved kontrollposten etter at det var blitt begått fire forsøk på knivangrep der av palestinske tenåringer.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart