Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Israel besvarte rakettangrep fra Gaza

Rakett avfyrt fra Gaza-stripen inn mot Sør-Israel. (Illustrasjonsfoto: Amir Farshad Ebrahimi)
Rakett avfyrt fra Gaza-stripen inn mot Sør-Israel. (Illustrasjonsfoto: Amir Farshad Ebrahimi)
Etter at to raketter ble avfyrt mot Israel fra Gaza onsdag kveld, angrep det israelske luftforsvaret to av Hamas’ terrorbaser natt til torsdag.

En rakett fra Gaza eksploderte onsdag kveld på et åpent område i Sha’ar Hanegev-regionen i Sør-Israel, ifølge flere rapporter. Det er ikke meldt om skader i eksplosjonen. Det gikk ikke av noen rakettalarm i områdene i nærheten. En annen rakett som også var rettet mot Israel, skal ha eksplodert på Gazas side av grensen, ifølge palestinske medier. Walla News melder at terrorgruppen Omar Hadid-brigaden, som har bånd til Den islamske staten, har tatt på seg ansvaret for rakettangrepet.

Det israelske forsvaret sier i en pressemelding at de holder Hamas-myndighetene ansvarlige for å opprettholde ro og orden i Gaza. IDF vil fortsette sin innsats for å bevare ro og sikkerhet i de sør-israelske lokalsamfunnene i nærheten av Gaza, erklærer de.

Natt til torsdag besvarte det israelske luftforsvaret rakettangrepet ved å bombe to mål i Gaza. Begge målene tilhørte Hamas og var en del av organisasjonens terror-infrastruktur, skriver blant andre Times of Israel og Jerusalem Post.

Forholdet mellom Israel og Gaza har vært mer anspent etter at IDF nylig avdekket to nye terrortunneler som var gravd ut fra Gaza og under grensen mot Israel.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart