Kom til MIFF Forum i Ålesund 12.-13. nov!

Vi trenger deg med på laget!

Åstedet like etter terrorangrpet i Netanya torsdag 30. juni 2016. (Foto: Israel Hatzolah / Twitter)
Åstedet like etter terrorangrpet i Netanya torsdag 30. juni 2016. (Foto: Israel Hatzolah / Twitter)

Knivangrep i Netanya

En ultraortodoks jødisk mann i 40-årene og en kvinne i 30-årene ble knivstukket av en palestinsk terrorist i den sentral-israelske kystbyen Netanya torsdag kveld.

Mener du at Israel skal bestå som en jødisk stat? Klikk JA eller NEI.

Angrepet fant sted på et gatehjørne like i nærheten av en utendørs markedsplass i sentrum av Netanya. Begge ofrene ble knivstukket i overkroppen. Mannen ble moderat skadet, mens kvinnen ble lettere skadet. Begge ble raskt fraktet til et sykehus i byen, ifølge Ha’aretz.

Angriperen var en 46 år gammel palestinsk mann fra Tulkarem, en palestinsk landsby som ligger 16 km fra Netanya, rett på den andre siden av ”den grønne linjen” (våpenhvilelinjen fra 1949 mellom israelsk territorium og Vestbredden). Han ble skutt og drept av en bevæpnet sivil person som ble oppmerksom på angrepet.

Da redningsmannskaper fra Magen David Adom kom til åstedet noen minutter senere, var en gruppe sivile i gang med å forsøke å stanse blødningen på den knivstukne mannen, mens andre var opptatt med å bære den skadde kvinnen bort fra folkemengden ved markedet.

Øyenvitner forteller at de så mannen bli sluppet ut av en bil som kjørte ham til stedet like før angrepet. Derfor har politiet iverksatt leteaksjon etter en mulig medskyldig gjerningsmann.

Dette er det andre knivangrepet denne torsdagen. I det første angrepet ble ei 13 år gammel israelsk jente drept mens hun lå og sov i sin egen seng.

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart