Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Terrorist dømt til 9 år i fengsel for angrep i Jerusalem

Åstedet for knivangrepet mandag 16. mai (Foto: Magen David Adom)
Åstedet for knivangrepet mandag 16. mai (Foto: Magen David Adom)
Han er funnet skyldig i å ha knivstukket to jødiske tenåringer i Jerusalem i fjor.

Den israelske araberen John Kakish (21) er funnet skyldig i hatkriminalitet, ifølge Yedioth Aharonot. Mannen knivstakk to ultraortodokse tenåringer ved Damaskus-porten i Jerusalem under den jødiske høytiden shavuot i mai 2015. Dommeren mener at Kakish fortsatt utgjør en trussel for samfunnet og fant det rett å dømme ham deretter. Tingretten i Jerusalem dømte ham til ni års fengsel. I tillegg til fengselsdommen må Kakish betale 10.000 shekel, som tilsvarer 23.000 kroner, til hvert av ofrene.

Dommer Raphael Carmel har tidligere funnet Kakish skyldig i to tilfeller av voldelig overfall med dødelig våpen.

Kakish er en israelsk statsborger og kristen araber. Da han begikk angrepet han nå er dømt for, kjøpte han en kjøkkenkniv på markedet ved Damaskus-porten i det muslimske kvarteret av Gamlebyen i Jerusalem. Etterpå gikk han mot klagemuren og ventet i en gate i nærheten til en gruppe ultraortodokse tenåringer gikk forbi. Kakish angrep deretter gruppen og rakk å knivstikke to av dem før han stakk av. Da han rømte fra stedet, kastet Kakish fra seg jakka og kniven i en bakgate. Så skiftet han klær og barberte seg for å gjøre det vanskelig for politiet å identifisere ham.

Hele hendelsen ble filmet av et overvåkningskamera. Det gjorde det lettere for den israelske etterretningstjenesten Shin Bet å finne ham. Han tilsto i avhør, men mener at han selv er et offer i saken. På Facebook har han postet innlegg som oppfordrer til frigjøring av Jerusalem og Palestina.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart