Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Tre terrorister gikk til angrep i Jerusalem

Angrepet skal ha skjedd ved Damaskus-porten i Jerusalem. (Foto: Magen David Adom)
En kvinnelig politibetjent ble drept i angrepet. (Foto: Magen David Adom)
En kvinnelig grensevakt ble drept og fire andre skadet i et koordinert terrorangrep.

En kvinnelig grensevakt er drept og fire andre er lettere skadet etter det som fremstår som et koordinert terrorangrep med kniver og skytevåpen fredag. Angrepet skal ha skjedd på to ulike steder i Jerusalems gamleby, skriver Times of Israel.

Ved Damaskus-porten gikk en gjerningsmann til angrep på en kvinnelig grensevakt med kniv. Gjerningsmannen ble skutt og drept. Den 22 år gamle grensevakten ble kritisk skadet og døde senere på operasjonsbordet på sykehuset.

Like i nærheten, ved Zedekiahs hule, gikk to personer til angrep på en gruppe politimenn. En av angriperne hadde kniv og den andre var bevæpnet med en Carl Gustav-maskinpistol. Sikkerhetsvaktene åpnet ild og drepte begge terroristene.

Maskinpistolen til terroristen skal angivelig ha kilt seg, noe som sannsynligvis forhindret er et langt mer alvorlig terrorangrep. Ifølge politiet skal de tre gjerningsmennene på 18, 18 og 31 år ha vært bosatt på Vestbredden.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart