Kom til MIFF Forum i Ålesund 12.-13. nov!

Vi trenger deg med på laget!

Den spanske fotballstjernen Sergio Ramos møtte lille Ramos, som mistet faren sin i et terrorangrep i sommer. Til venstre hans onkel Hosam Sitawe. (Foto: Privat)
Sergio Ramos møtte lille Ramos, som mistet faren sin i et terrorangrep i sommer. Til venstre hans onkel Hosam Sitawe. (Foto: Privat)

Fotballstjerne møtte etterlatte etter terrorangrep

Lille Ramos, som bare var tre uker gammel da faren ble drept, møtte pappas store helt.

Mener du at Israel skal bestå som en jødisk stat? Klikk JA eller NEI.

Mandag vant Spania 1-0 over Israel i en fotballkamp i Jerusalem, men etter kampen var det ikke bare fotballen det ble pratet om. Kapteinen på Spanias landslag, Sergio Ramos, vant mange hjerter i Israel da han besøkte familien til en fan av ham som ble drept i et terrorangrep på Tempelhøyden i juni, skriver avisen Times of Israel.

Den drusiske politibetjenten Haiel Sitawe (30), som ble drept 14. juli, var en stor fan av Ramos, som er kaptein både på det spanske landslaget og Real Madrid. Sitawes sønn, som bare var tre uker gammel da faren ble drept, er oppkalt etter Ramos.

– Kjære bror. Jeg vil bare fortelle deg at drømmen din ble virkelighet. Din fantastiske sønn Ramos fikk møte den legendariske fotballspilleren Sergio Ramos. Vi gjorde det for deg min bror, skriver broren Hosam Sitawe i et innlegg på Facebook siden sin.

22 år gamle Kamil Shnaan (t.v.) og 30 år gamle Haiel Sitawe ble drept i fredagens terrorangrep. (Foto: Politiet)
22 år gamle Kamil Shnaan (t.v.) og 30 år gamle Haiel Sitawe ble drept i sommer. (Foto: Politiet)

I tillegg har broren publisert flere bilder hvor Ramos holder sin lille navnebror i armene. Møtet fant sted dagen før VM-kvalifiseringskampen. Den spanske fotballstjernen ga familien en spansk landslagsdrakt i baby-størrelse i gave.

– Jeg kunne ønske du kunne vært her og oppfylt din drøm om å møte Sergio. Jeg vet hvor mye du hadde ønsket det. Det er ingen i verden som hadde ønsket det mer enn deg, men skjebnen tok deg alt for tidlig, skriver broren i det personlige innlegget.

Afif Sitawe, faren til den drepte politimannen, sier det var et rørende møte med den spanske fotballstjernen. Han sa tiden etter terrorangrepet har vært tøff for familien.

– Det har vært en tøff tid etter drapet. Takk Gud for at han ga oss lille Ramos, sa han og benyttet anledningen til å takke alle som har støttet dem etter terrorangrepet.

– Jeg vil takke alle menneskene i Israel og spesielt det jødiske folk, som har sørget sammen med meg og familien. Og alle de som hjalp oss med å arrangere dette møtet med Ramos… og dermed fullførte min sønns store drøm, sa en beveget far.

I tillegg til Haiel ble også 22 år gamle Kamil Shnaan drept i angrepet i sommer.

Før mandagens kamp var Sergio Ramos også på litt sightseeing i Jerusalem. På Facebook og Instragram har den spanske stjernen publiserte flere bilder fra byen.

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart