Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Fikk livstid for terrorangrep i Tel Aviv

Politiet arbeider på åstedet for terrorangrepet i Tel Aviv 8. juni 2016. (Foto: Miriam Alster, Flash90)
Politiet arbeider på åstedet for terrorangrepet i Tel Aviv 8. juni 2016. (Foto: Miriam Alster, Flash90)
Tre palestinere er dømt til livstid i fengsel for terrorangrepet mot Sarona Market.

En domstol i Tel Aviv har dømt tre palestinske menn til livstid i fengsel for terrorangrepet mot Sarona Market i Tel Aviv i fjor, skriver Times of Israel.

Fire personer ble drept da terroristene gikk til angrep med maskinpistol ved det populære og folksomme restaurant- og butikkområde i Tel Aviv sentrum.

Det var fetterne Muhammad og Khalid Muhamra fra Yatta på Vestbredden som utførte selve skytingen, mens den tredje gjerningsmannen, Younis Ayash Musa Zayn, kjørte dem til et lager hvor de forberedte angrepet.

Alle tre ble dømt for fire drap og 41 drapsforsøk. Flere ble alvorlig skadet i angrepet og fikk alvorlige og permanente fysiske funksjonshemminger.

De to skytterne var dresskledde og satt og spiste på restauranten Max Brenner, da de plutselig reiste seg opp og begynte å skyte vilt rundt seg. Michael Feige, Ido Ben Ari og Mila Mishayev ble drept av skuddene, mens Ilana Naveh kollapset og døde da hun forsøkte å rømme fra stedet.

Gjerningsmennene rømte fra stedet etter angrepet, men ble pågrepet etter en politijakt. Etterforskningen viste at terroristene ikke hadde tillatelse til å reise inn i Israel, men hadde kommet inn i landet ulovlig gjennom et hull i sikkerhetsgjerdet på Vestbredden. De var inspirert av terrorgruppen IS.

Se overvåkningsvideo i det de dresskledde terroristene starter sitt angrep:


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart