Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Israel angrepet med 180 raketter, 11 israelere skadet, angrep stadig dypere inn i Israel

Rakettangrep fra Gaza mot Israel. (Illustrasjonsfoto: IDF / Flickr.com)
Rakettangrep fra Gaza mot Israel under Gaza-krigen i 2014. Hamas og andre terrorgrupper bruker sivilbefolkningen som levende skjold ved å avfyre raketter mot Israel fra sivile områder på Gazastripen. (Illustrasjonsfoto: IDF / Flickr.com)
Er en ny krig mot Hamas-regimet under oppseiling?

De siste dagene har lekkasjene om en mulig våpenhvile mellom Israel og Hamas vært dominerende i israelske og arabiske medier. Men onsdag 8. august på kvelden valgte Hamas å trappe opp den militære konflikten. I de første rakettangrepene mot den israelske byen Sderot onsdag kveld ble 11 israelere skadet, melder Ha’aretz. Ni personer ble tatt til sykehus for behandling, 13 andre ble behandlet for sjokk.

Onsdag natt og i morgentimene torsdag er Israel angrepet med opp mot to hundre raketter og granater, avfyrt av Hamas og andre terrorgrupper på Gaza-stripen, melder IDF.

Rakettforsvarssystemet Iron Dome blir aktivert når prosjektiler ser ut til å true boligområder eller andre sensitive mål. Hittil skal Iron Dome ha ødelagt 25 av angrepsrakettene. Likevel har flere raketter truffet private boliger og fabrikker i israelske tettsteder langs grensen.

Som svar på aggresjonen fra Hamas har IDF rammet mer enn 140 terrormål på Gaza-stripen. Ifølge helsedepartementet på Gaza-stripen, som kontrolleres av Hamas, er tre palestinere drept i angrepene, en 30 år gammel sønn av en terrorleder i Hamas og en gravid kvinne og hennes 16 måneders baby.

En 30 år gammel kvinnelig arbeider fra Thailand ble alvorlig skadet da en rakett fra Gaza traff hennes hjem i Eshkol-området ved Gaza-stripen torsdag morgen.

– Vi ser ikke slutten på denne opptrappingen. Det nærmer seg en operasjon på Gaza, sier en fremstående IDF-offiser torsdag morgen.

Torsdag morgen er rakettalarmen utløst også i storbyen Ashkelon. Israel utplasserer flere Iron Dome-batterier for bedre å kunne beskytte israelske byer som ligger lengre borte fra Gaza-stripen, melder Yedioth Aharonoth.

 

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart