NB! Mindre enn 90 ledige billetter til Gamle Logen onsdag kveld

Bestill din billett nå for å få plass, det vil ikke bli solgt billetter ved inngangen!

Israelske styrker leter etter en ettersøkt terrorist i området rundt Jenin. (Foto: Det israelske forsvaret)
Israelske styrker har pågrepet flere hundre på Vestbredden som er rekruttert av Hamas. (Foto: Det israelske forsvaret)

Hamas utnytter syke palestinere

Terrorgruppen skyr ingen midler i sin kamp mot Israel.

Onsdag 29. november kl. 18.00-20.30 blir det stor solidaritetskveld med ofrene og gislene etter 7. oktober-massakren i Gamle Logen (Grev Wedels plass 2) i Oslo. Ta med venner og familie for å vise din solidaritet!

Se program og bestill billetter her

7. oktober 2023 gjennomførte Hamas og Islamsk Jihad, støttet av Iran, den største massakren på sivile jøder siden Holocaust. Over 1400 israelere ble drept, 240 kidnappet og over 4.800 skadet. Flere er fortsatt savnet.

Iran og Hizbollah truer også Israel med 150.000 raketter i Sør-Libanon. Helt siden etableringen i 1988 har Hamas uttrykt drømmen om å utslette Israel og begå massakrer mot jøder. Bare israelske sikkerhetstiltak har forhindret dette tidligere. Bare israelske forsvarstiltak mot Hamas kan hindre at det skjer igjen. Hamas sier at de vil gjenta slike massakrer inntil Israel er utslettet.

I 2014 påpekte MIFF de mange likhetene mellom Hamas og Islamsk Stat. Dessverre ble varslene ignorert av de fleste politikere og medier i Norge. Det ultimale målet til Hamas er systematisk blitt fordreid av for eksempel NRK.

Omkring 1500 terrorister deltok i massakrene på israelske sivile 7. oktober. Allerede denne første måneden kommer en belønning på 20.000 kroner til deres etterlatte, senere kommer 3.800 kroner i måneden på livstid. Belønningen av terror er sponset av dine skattepenger.

De palestinske terroristene rykket inn i israelske landsbyer på en sabbatsmorgen, og israelske grensevakter ble tatt på sengen. De drepte et stort antall sivile – eldre, kvinner, barn – dødstallene har nå oversteget 1400, og fortsetter å vokse. Som Islamsk Stat dokumenterte de sine egne krigsforbrytelser og forbrytelser mot menneskeheten i videoklipp. Et ukjent antall israelere og andre utenlandske statsborgere, over 200, er tatt som gisler av Hamas.

MIFF vet nøyaktig hvordan massakren på 1.400 israelere ble forberedt – og vi kjenner Norges rolle. Etter 7. oktober er det tid for en ny norsk tilnærming til konflikten! De store demokratiene gir klar støtte til Israels forsvarskamp, det samme må Norge gjøre.

At Hamas løslater gislene er det viktigste skrittet for å få til en raskest mulig avslutning på krigen. Se her hvordan du kan hjelpe.

Den redselsfulle krigen i dagene og ukene fremover er alene ansvaret til Hamas, Iran og deres allierte. Hamas ønsker sivile tap på Gazastripen, sier en tidligere norsk forsvarssjef. Vi skulle så inderlig ønske for de sivile palestinernes skyld, at de fikk være med på fred og normalisering med israelerne. Men deres nasjonale bevegelse er blitt kuppet av de mørkeste, mest destruktive kreftene i verden.

For mer om krigen, se alle MIFFs siste nyhetsartikler

Vis din støtte til Israels folk ved å bli medlem av MIFF nå!

For å gi en gave til MIFFs arbeid: Vipps 39881 | Send SMS med kodeordet GAVE + beløp til 1948. Standard: 250 kroner.

Kom på lokale MIFF-møter og den nasjonale konferansen MIFF Forum på Sola 11.-12. november

15. oktober arrangerte MIFF og tolv andre en stor støttemarkering for Israel utenfor Stortinget. Se og hør alle talene. Les MIFFs taler

MIFFs nye bok Venstresidens isfront mot Israel viser hva som blir den katastrofale konsekvensen dersom LOs politikk får gjennomslag: Den eneste jødiske staten i verden vil forsvinne, og dermed også den eneste nødhavn for jøder på flukt fra antisemittisme. Klikk her for å bestille boken

Hamas’ militære fløy er blitt mer sofistikert og kynisk i måten de rekrutterer personer til sitt terrornettverk på Vestbredden, sier sikkerhetstjenesten Shin Bet. I en uvanlig detaljert uttalelse sier sikkerhetstjenesten at Hamas i økende grad har begynt å utnytte Israels humanitære barmhjertighet til å tilrettelegge for terrorangrep, skriver den israelske avisen Israel Hayom.

– Aktivister fra Hamas’ militære fløy på Gazastripen har funnet rekrutter i Judea og Samaria som de har trent opp i bruken av eksplosiver. Disse har fått instrukser om å finne mål i Israel som de kan angripe, sier Shin Bet.

En del av den nye taktikken deres er å rekruttere palestinere som får medisinsk behandling i Israel. Disse syke pasientene blir utnyttet og brukt som et mellomledd. Hamas utnytter Israels barmhjertighet på det groveste.

– For å etablere kontakt med sine celler i Judea og Samaria utnytter Hamas mennesker på Gazastripen som har tillatelse til å komme inn i Israel for livreddende behandling, forteller sikkerhetstjenesten.

Shin Bet viser til et nylig eksempel, hvor den 53 år gamle palestinske nibarnsmoren Nueima Mukdad fikk lov til å bli med sin 47 år gamle søster til Israel for kreftbehandling. Etter å ha sluppet inn i Israel møtte de to søstrene Hamas-aktivist Fouad Dar Halil. Han har tidligere sonet 14 år i israelsk fengsel for sine rolle i store terrorangrep. Søstrene ga han en koffert med et hemmelig brev, hvor Hamas’ millitære fløy på Gaza spurte om han ville gjennomføre angrep inne i Israel og rekruttere andre til å hjelpe ham.

I brevet lovet Hamas at de ville hjelpe Halil med å skaffe våpen og midler til å gjennomføre angrep, i tillegg til instruksjoner for å lage bomber med nye teknikker som aldri før er brukt på Vestbredden. Halil takket ja til tilbudet.

Denne nye terrorcellen skulle gjennomføre angrep mot israelske mål så fort som overhodet mulig, i et forsøk på å eskalere konflikten mellom Israel og Hamas. Angrepet skulle skape ustabilitet også på Vestbredden. Hamas’ metoder og planer ble avdekket da 25 år gamle Ayus Rajoub fra Hebron, som var en del av cellen, ble arrestert av israelske sikkerhetsstyrker.

Shin Bet sier at terrorplanene som ble avdekket skiller seg ut i både omfang og skadepotensiale i forhold til andre planer som er avdekket de siste årene.

Etter instrukser fra høytstående Hamas-medlemmer på Gazastripen skulle terrorcellen angripe sivile på kjøpesentre, hoteller, tog eller busser i Israel.

Flere hundre palestinere som er blitt rekruttert av Hamas til terrorisme er blitt pågrepet på Vestbredden, blant annet studenter og unge kvinner.

– På denne måten saboterer Hamas’ militære fløy livene til palestinerne i Judea og Samaria, ved å bringe dem inn på terrorismens mørke vei.

Hamas-terroristen Ayus Rajoub etter at han ble pågrepet av sikkerhetstjenesten. (Foto: Shin Bet)
Hamas-terroristen Ayus Rajoub etter at han ble pågrepet av sikkerhetstjenesten. (Foto: Shin Bet)

Kom til støttemarkering for Israel 29. november

Hillel Neuer fra UN Watch holder hovedtalen. Vakker musikk.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 12.500 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Siste artikler fra MIFF

Aktuelt etter 7. oktober-massakren

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart