Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Her skyter terroristene mot en gravid kvinne og andre israelere som venter på bussen

Skjermdump fra overvåkningsbilder av terrorangrepet i Ofra 9. desember 2018.
Skjermdump fra overvåkningsbilder av terrorangrepet i Ofra 9. desember 2018.
Syv israelere ble skadet da palestinske terrorister åpnet ild mot en bussholdeplass ved bosetningen Ofra på Vestbredden søndag kveld.

Blant de alvorlig skadde i terrorangrepet er en 21 år gammel gravid kvinne. Hun var gravid med en guttebaby i uke 30. Han ble forløst med keisersnitt på Shaare Zedek-sykehuset, og i første omgang ble det meldt at tilstanden var stabil. Mandag morgen meldes det at hans tilstand er blitt forverret, skriver Times of Israel.

– Både moren og barnet har en lang vei å gå før de er ute av fare, sier professor Yonatan Halevy, medisinsk direktør ved Shaare Zedek.

– Hun har en skuddskade lavt i mageregionen, legger han til. Morens store blodtap kan ha ført til at babyen ikke fikk nok oksygen før han ble forløst med keisersnitt.

Det var like før klokken 21:30 søndag kveld at terrorister i en hvit bil begynte å skyte på en stor mengde mennesker som ventet på bussen etter at de hadde deltatt på et arrangement i forbindelse med den jødiske høytiden Hanukkah.

I en video fra et overvåkingskamera, som har blitt publisert i sosiale medier, kan man se en hvit bil som sakker ned farten i nærheten av busstoppet. Deretter treffer skuddene menneskene, som forsøker å løpe unna de dødelige kulene. Bilen, som stoppet i noen få sekunder, kjører så videre, samtidig som IDF-soldater kommer løpende.

Det skal ha vært minst to personer i bilen. Israelske sikkerhetsstyrker har satt opp kontrollposter langs veiene og er i gang med å gjennomsøke palestinske landsbyer i nærheten i jakten på terroristene.

Se den merkelige vinklingen på terrorangrepet som VG hadde i en nyhetsnotis mer enn to timer etter at angrepet fant sted:

 


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart