Israel og Ukraina

Bli medlem fra kun kr. 4 per uke

To personer ble drept og flere ble alvorlig skadet i et terrorangrep på Vestbredden.
To personer ble drept og flere ble alvorlig skadet i et terrorangrep på Vestbredden.

To drept og to alvorlig skadet i et nytt terrorangrep på Vestbredden

Terrorangrepet skal ha skjedd like i nærheten av søndagens angrep.

LO støtter at minst 7 millioner palestinere skal få flytte inn i Israel og stempler landet som apartheidstat. Vis din protest og bli medlem av MIFF nå! Vipps 39881.

To israelere skal være drept og to alvorlig skadet etter en skyteepisode ved veikrysset Assaf nær den israelske bosetningen Ofra på Vestbredden.

De to ofrene ble senere identifisert som en 19 år gammel og en 20 år gammel soldat. En tredje soldat kjemper fortsatt for livet på sykehuset. I tillegg ble en sivil person alvorlig skadet i angrepet.

Vitner forteller at en person kom ut av en bil og begynte å skyte mot en gruppe som stod ved et busstopp. Terroristene forsvant så fra stedet og er fortsatt på frifot. Store styrker er satt inn for å finne terroristene. Deler av Vestbredden er stengt av i forbindelse med aksjonen.

Også søndag var det et terrorangrep i det samme området. Sju israelere ble skutt da det ble åpnet ild fra en bil mot busstoppet de stod på. En av dem som ble skutt var en gravid kvinne. Skadene hennes gjorde at legene måtte utføre hastekeisersnitt på henne. Det ble først meldt at tilstanden til babyen var stabil, men situasjonen forverret seg utover uken. Onsdag døde babyen.

Terroristen bak angrepet ble skutt og drept i en skuddveksling onsdag kveld.

Se MIFFs nyhetssending om den spente situasjonen på Vestbredden her:

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart