Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Rakett-rammede israelere får gratisbilletter til Eurovision

Det nederlandske bidraget i året Eurovision under øvelse i konsertarenaen Tel Aviv Expo. (Foto: Eurovision)
Den israelske kringkasteren Kan med en håndsrekning til hardt prøvede i Sør-Israel.

Den israelske kringkasteren Kan vil gi bort gratisbilletter til semifinalene og semifinale-prøvene i Eurovision til innbyggere i Sør-Israel. Kan kunngjorde beslutningen torsdag. Billettene blir tilgjengelig for alle som bor innen 40 kilometer fra Gazastripen. Billettene er et tegn på «støtte og takknemlighet» til lokalsamfunnene som i helgen ble terrorisert av rakettregnet fra Gaza, forklarer kringkasteren. 700 raketter ble skutt mot beboerne i Sør-Israel.

Mens billettene til Eurovision-finalen 18. mai raskt ble utsolgt, har salget til de to semifinale og semifinale-prøvene gått tregere. Det gir Kan muligheten til å gjøre en hyggelig gest overfor de hardt prøvede innbyggerne nær Gaza.

Det norske bidraget i Eurovision, KEiiNO, skal opptre i andre semifinale 16. mai. Den første semifinalen er 14. mai. De beste i de to semifinalene går videre til selve finalen 18. mai. Under finalen skal også verdensstjernen Madonna opptre med to låter, skriver den israelske avisen Jerusalem Post.

Forberedelsene til Eurovision 2019, som arrangeres i Tel Aviv Expo, er i full gang. De offisielle festivitetene knyttet til sangkonkurransen starter søndag kveld. Gjennom hele uken og fram til finalen blir det liv og røre i Tel Aviv.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart