Kom til MIFF Forum i Ålesund 12.-13. nov!

Vi trenger deg med på laget!

Helsepersonell behandler et av ofrene etter knivstikkingen i Gamlebyen 31. mai. (Foto: Magen David Adom)

To knivstukket i terrorangrep i Jerusalem

Tilstanden er alvorlig for et av ofrene.

Mener du at Israel skal bestå som en jødisk stat? Klikk JA eller NEI.

To personer ble skadet, en av dem alvorlig, da de ble knivstukket av en terrorist i Gamlebyen i Jerusalem fredag morgen, skriver Times of Israel.

– Rundt klokken 06.20 entret gjerningsmannen Damaskusporten. Han knivstakk en mann på innsiden og begynte å løpe fra stedet. På veien så han en 16 år gammel gutt og knivstakk han også, opplyser det israelske politiet.

Den mistenkte, en 19 år gammel palestiner fra Vestbredden, ble så skutt og drept av politiet. Terrorangrepet skjedde på den siste fredagen i ramadan, som er en periode med økt spenning i området. Etter angrepet har politiet utplassert ekstra politi i og rundt Gamlebyen.

Mannen som ble angrepet rett innenfor Damaskusporten ble knivstukket i halsen og hodet. Tilstanden hans skal være alvorlig.

– Jeg så en mann i 40-årene som lå på bakken ved Damaskusporten. Han var nesten ikke ved bevissthet og hadde knivskader i overkroppen. Jeg gav ham førstehjelp, stoppet blødningen og han ble raskt fraktet vekk med ambulanse, sier en av ambulansemedarbeiderne.

Det andre offeret ble knivstukket i ryggen nær Hurva-synagogen. Tilstanden hans er moderat. Begge ofrene får nå behandling på sykehus.

https://www.facebook.com/StandWithUs/videos/346547732727999/

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart