Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Nye rakettangrep fra Gazastripen

Tre raketter er avfyrt mot Israel. To av dem ble skutt ned av rakettforsvaret Iron Dome. (Arkivfoto: IDF)
Terrorister på Gazastripen har avfyrt over 130 raketter mot Tel Aviv og det sentrale Israel. (Arkivfoto: IDF)
Det israelske forsvaret har svart på provokasjonen med å angripe flere Hamas-mål.

Sent onsdag kveld ble det igjen avfyrt en rakett fra Gazastripen mot Israel. Raketten eksploderte på et tomt område og ingen mennesker kom til skade. Det israelske forsvaret svarte på provokasjonen med å angripe flere Hamas-mål ved kysten av Gaza. Utover natten ble det avfyrt enda en rakett fra Gaza mot Israel. Israelske jagerfly gikk igjen på vingene for å svare på angrepet og enda flere Hamas-mål ble truffet, skriver Times of Israel.

– IDF vil fortsette å motsette seg ethvert forsøk på å skade den israelske sivilbefolkningen og holder terrorgruppen Hamas ansvarlig for alt som kommer fra Gazastripen, sier det israelske forsvaret i en uttalelse.

Rakettalarmen gikk i områdene tett på Gaza-grensen og beboerne måtte oppholde seg i bomberom store deler av natten. Ingen ble fysisk skadet.

Med nattens angrep er det nå seks raketter som er skutt mot Israel fra den palestinske enklaven i løpet av den siste uken. En rakett ble skutt mot det sørlige Israel fredag natt, mens tre raketter ble skutt mot Israel lørdag. Tre av prosjektilene ble skutt ned av rakettforsvaret Iron Dome, mens en rakett landet utenfor et bolighus i byen Sderot. Raketten forårsaket lettere materielle skader og sjokkskader, men ingen personer ble fysisk skadet.

Det israelske forsvaret svarte på fredagens angrep med å bombe to Hamas-posisjoner på Gaza, men lørdagens angrep førte ikke til noe militært svar.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart