460 raketter ble skutt mot Israel i løpet av 25 timer. Flere boliger og leilighetsbygg ble truffet. (Foto: Skjermdump YouTube)
To personer ble drept og en alvorlig skadet da en rakett traff dette leilighetsbygget i 2018. (Foto: Skjermdump YouTube)

Kvinne døde nesten ett år etter at hun ble alvorlig skadet i et rakettangrep

Nina Gisdenanova (74) hadde ligget alvorlig skadet på sykehus siden november.

En eldre kvinne som ble alvorlig skadet i et rakettangrep fra Gazastripen i november i fjor døde i forrige uke på sykehuset, skriver Times of Israel.

I løpet av en 24-timersperiode i november 2018 avfyrte terrorister på Gaza flere hundre raketter mot sivilbefolkningen i Israel. En av rakettene traff en fireetasjers bygning i Ashkelon. 74 år gamle Nina Gisdenanova befant seg i bygningen og ble alvorlig skadet. Hun var innlagt på sykehus fram til hun døde av skadene i forrige uke på Sheba-sykehuset i Tel Hashomer.

Også en palestinsk mann som jobbet i Ashkelon ble drept da bygningen ble truffet av raketten. I tillegg ble en annen kvinne alvorlig skadet i angrepet.

På under ett år er det avfyrt drøyt tusen raketter mot det sørlige Israel fra Gaza. Minst sju personer er drept og flere titalls skadet – mange alvorlig.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Har du kommentarer til artikkelen?

Opplever du problemer med kommentarfeltet? Send en e-post til post@miff.no for å beskrive feilen.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart