Israel og Ukraina

Bli medlem fra kun kr. 4 per uke

To terrorister fra Islamsk Jihad forteller om at de ønsker å drepe alle jøder. (Foto: Skjermdump)

– Vi skal drepe hver eneste jøde

Målet til Islamsk Jihad er å utslette jødene. Så skal de ta de kristne.

LO støtter at minst 7 millioner palestinere skal få flytte inn i Israel og stempler landet som apartheidstat. Vis din protest og bli medlem av MIFF nå! Vipps 39881.

Den palestinske terrorgruppen Islamsk Jihad sier «de er i krig med Israel», etter at det israelske forsvaret gjennomførte et målrettet luftangrep og drepte den militære lederen Baha abu al-Ata natt til tirsdag. Ifølge det israelske forsvaret var al-Ata i ferd med å gjennomføre nye terrorangrep mot Israel, til tross for at han var advart om at det ville få store konsekvenser.

– Vi prøvde å gi Al-Ata og Islamsk Jihad beskjed om at vi var klar over hans handlinger og å overtale ham til å stanse disse angrepene. Disse advarslene var tydeligvis ikke vellykkede, sier IDF-talsmann Jonathan Conricus.

Det israelske forsvaret utførte angrepet før al-Ata kunne angripe Israel.

– Vi gjennomførte angrepet fordi vi ikke hadde noe annet valg, sier Conricus.

Men hvem er Palestinsk Islamsk Jihad? Terrorgruppen er nest størst på Gazastripen etter Hamas. De har rundt 8000 militante i sine rekker og støttes direkte av Iran. De siste årene har de bygget seg opp et stort arsenal av raketter, blant annet med hjelp av iranske eksperter. I løpet av det siste halvåret har de stått bak flere rakettangrep mot sivilbefolkningen i Israel.

Blant annet sendte de raketter mot en musikkfestival i Sderot i september.

https://www.facebook.com/idfonline/videos/791990531247336/

De regnes som enda mer ekstreme enn Hamas, og i en dokumentar laget av den fransk-israelske journalisten Pierre Rehov kommer det tydelig frem hvor ekstrem grupperingen er. Gjennom flere intervjuer med terrorister i Islamsk Jihad eksponeres terroristene deres radikale og ekstreme holdninger.

– Med Allahs hjelp skal vi jage jødene fra Palestina og Det hellige tempelet. Hvis de ikke overgir seg til islam, selv om de reiser til verdens ende, så skal vi jage dem og drepe dem, sier en av terroristene fra Islamsk Jihad.

Videre forteller han at etter at jødene er tatt står de kristne for tur.

– Så skal vi kalle alle kristne til islam, fordi islam er den eneste religionen med medfølelse, sier terroristen videre i intervjuet.

En annen som blir intervjuet har en oppfordring til andre islamske krigere.

– Fortsett å drep jødene til det ikke er flere igjen av dem, sier terroristen.

Hele dokumentaren om terrorgruppen Islamsk Jihad ser du her:

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart