Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Shin Bet pågrep 50 PFLP-terrorister

Her pågriper israelske styrker flere terrorister fra PFLP utenfor Ramallah på Vestbredden. (Foto: IDF Spokesperson Unit)
Terroristene skal ha vært i ferd med å planlegge nye angrep mot Israel.

Israelske sikkerhetsstyrker har i løpet av høsten og vinteren avdekket og pågrepet en 50-manns stor terrorcelle på Vestbredden, skriver Jerusalem Post. Cellen mistenkes for å ha stått bak flere dødelige angrep i området, inkludert en et bombeangrep mot et populært turmål nær Dolev hvor 17 år gamle Rina Shnerb ble drept. Det opplyser sikkerhetstjenesten Shin Bet.

I september ble hovedpersonene bak angrepet ved Dolev pågrepet av Shin Bet. Terrorcellen skal ha planlagt nye angrep da terroristene ble pågrepet.

Det var i forbindelse med den videre etterforskningen av terrorangrepet at opprullingen av terrorcellen startet. Rundt 50 medlemmer av Folkefronten for Palestinas frigjøring (PFLP) er siden pågrepet og store mengder våpen er beslaglagt, blant annet av typen M-16, Kalashnikov, Uzi og pistoler. I tillegg er kunstgjødsel til å produsere bomber og annet utstyr blitt beslaglagt.

Det er allerede tatt ut flere alvorlige tiltaler mot et stort antall medlemmer av terrorcellen. Det er ventet at det vil bli tatt ut ytterligere tiltaler mot flere.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart