Kom til MIFF Forum i Ålesund 12.-13. nov!

Vi trenger deg med på laget!

De drepte i påskemassakren i Netanya 27. mars 2002.

Mannen bak massakren er belønnet med 2,5 millioner kroner, finansiert av dine skattepenger

Påskemassakren i Netanya 27. mars 2002 drepte 30 sivile israelere og skadet 140.

Mener du at Israel skal bestå som en jødisk stat? Klikk JA eller NEI.

I dag er det 18 år siden det mest dødelige angrepet under den andre intifadaen. 27. mars 2002 klarte en palestinsk terrorist, utkledd som en kvinne, å smugle inn kraftfulle eksplosiver på et hotell i Netanya. Da Hamas-terroristen kom inn i spisesalen utløste han bomben. 30 sivile israelere fra 20 til 90 år ble drept, 20 ble alvorlig skadet og 120 fikk lettere skader, ifølge Wikipedia.

I mai 2002 ble Abbas Al-Sayid arrestert av israelske styrker. Han ble siden dømt for planlegging av påskemassakren i Netanya, pluss et angrep mot et kjøpesenter i Netanya 19. mai 2002 hvor fem mennesker ble drept.

I løpet av de 18 årene som har gått siden den gang, er Al-Sayid belønnet med 2,5 millioner kroner av palestinske selvstyremyndigheter, en økonomisk belønning flere ganger høyere enn gjennomsnittslønnen til palestinske lærere og politi i samme perioden. Den nåværende månedslønnen på 21.000 kroner for terroristen vil etter hvert øke til 35.000 kroner.

Palestinernes skalerte belønningssystem for terror er dessverre finansiert av Norge. I oktober 2019 varslet MIFF Riksrevisjonen om regjeringens forsøk på å tildekker hvordan norsk bistand bidrar til å belønne terror.

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart