Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Mor til barnemorder: – Jeg er stolt over å ha født en helt

17 år gamle Rina Shnerb ble drept i et terrorangrep. Moren til en av drapsmennene kaller sønnen for en helt. (Foto: Privat)
Sønnen til Widad Barghouti drepte 17 år gamle Rina Shnerb.

Widad Barghouti, moren til Qassam Shibli [Barghouti], en av terroristene ansvarlig for drapet på 17 år gamle Rina Shnerb, sier at det største hun har gjort i livet er å føde en helt. Det rapporterer Palestinian Media Watch.

– Jeg sier til min sønn, til alle fanger, at vi er stolte av dere. Hvis vi snakker om våre prestasjoner som mødre, så er den største bragden i våre liv at vi fødte slike helter som dere, sier moren til terroristen i en video.

Hennes uttalelser kom etter at familiens hus ble ødelagt av israelske myndigheter. I noen tilfeller ødelegger israelske myndigheter terroristenes hjem, som et virkemiddel for å avskrekke andre fra å gjennomføre terror.

Husrivningen ble omtalt på NRK Dagsrevyen mandag 11. mai. De viste et intervju med Widad, men ikke uttalelsene hvor hun hyller terror-sønnen.

Et intervju med moren til terroristen ble vist på NRK. Der kom ikke hennes terror-hyllest fram. (Foto: Skjermdump NRK)

Israels forsvarsminister Naftali Bennett uttalte seg også om rivningen av terroristens hus mandag. Han sa at i kveld «har vi ordnet opp med den avskyelige terroristen som deltok i drapet på kjære Rina Shnerb».

– Ødeleggelse av hjem er et viktig verktøy for å avskrekke terrorister. De som planlegger terror vil måtte tenke seg om to ganger. Det skal koste dyrt å ramme israelere. De som rammer oss, vil vi ramme tilbake, sa Bennett.

Angrepet som kostet 17 år gamle Rina Shnerb livet, og som skadet hennes bror og far, skjedde ved et populært turmål på Vestbredden. Terroristene hadde gjemt en bombe på stedet, som ble utløst da familien nærmet seg.

Terroristene hadde tilknytning til Folkefronten for Palestinas frigjøring (PFLP). Etterforskningen av terrorangrepet førte til opprulling av en stor terrorcelle. Siden er rundt 50 medlemmer av PFLP pågrepet og arrestert. Store mengder våpen er beslaglagt, blant annet av typen M-16, Kalashnikov, Uzi og pistoler. I tillegg er kunstgjødsel til å produsere bomber og annet utstyr beslaglagt.


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart