Israel og Ukraina

Bli medlem fra kun kr. 4 per uke

Tre palestinske terrorister ble skutt, to av dem drept, da de forsøkte å angripe en israelsk politistasjon. (Foto: Twitter)

Skulle gjennomføre et stort terrorangrep i Israel

Tre bevæpnede palestinske terrorister ble stanset i en rutinekontroll.

LO støtter at minst 7 millioner palestinere skal få flytte inn i Israel og stempler landet som apartheidstat. Vis din protest og bli medlem av MIFF nå! Vipps 39881.

Tre palestinske terrorister begynte å skyte mot grensepolitiets base i Salem på israelsk territorium, nær nordenden av Vestbredden. To av terroristene ble skutt og drept i angrepet da politiet skjøt tilbake. En tredje terrorist ble alvorlig skadet og er fraktet til sykehus, skriver Times of Israel.

OPPDATERT: De tre terroristene hadde opprinnelig planer om å snike seg inn i Israel via en buss med ulovlige palestinske arbeidere. Målet var å gjennomføre et større terrorangrep mot sivile i Israel, men bussen ble stoppet i en rutinekontroll. Da de tre terroristene skulle ransakes begynte de å skyte mot politiet, skriver Times of Israel.

I tillegg til maskinpistoler skal de tre terroristene også ha vært bevæpnet med kniver. Ingen israelere skal ha kommet til skade i angrepet.

– Terroristene skjøt mot inngangen til basen. Grensepolitiet og en IDF-soldat svarte med å skyte tilbake og nøytralisere de tre terroristene, sier politiet.

Det er uklart hvordan terroristene kom frem til politistasjonen, som ligger på israelsk territorium. Ifølge kringkasteren Kan etterforsker man om angriperne nådde frem til politistasjonen gjennom et hull i grensegjerdet.

Angrepet skjer i en periode med høy spenning i Jerusalem, på Vestbredden og langs grensen mot Gazastripen. Det israelske politiet sier de har styrket sikkerheten i Jerusalem før markeringen på slutten av Ramadan.

Søndag ble tre israelske tenåringer skutt av en palestinsk terrorist mens de ventet på bussen. En av tenåringene døde onsdag av skadene.

Den 19 år gamle religiøse studenten Yehuda Guetta ble skutt og drept av en palestinsk terrorist 2. mai. (Foto: Privat)

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart