Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Skulle gjennomføre et stort terrorangrep i Israel

Tre palestinske terrorister ble skutt, to av dem drept, da de forsøkte å angripe en israelsk politistasjon. (Foto: Twitter)
Tre bevæpnede palestinske terrorister ble stanset i en rutinekontroll.

Tre palestinske terrorister begynte å skyte mot grensepolitiets base i Salem på israelsk territorium, nær nordenden av Vestbredden. To av terroristene ble skutt og drept i angrepet da politiet skjøt tilbake. En tredje terrorist ble alvorlig skadet og er fraktet til sykehus, skriver Times of Israel.

OPPDATERT: De tre terroristene hadde opprinnelig planer om å snike seg inn i Israel via en buss med ulovlige palestinske arbeidere. Målet var å gjennomføre et større terrorangrep mot sivile i Israel, men bussen ble stoppet i en rutinekontroll. Da de tre terroristene skulle ransakes begynte de å skyte mot politiet, skriver Times of Israel.

I tillegg til maskinpistoler skal de tre terroristene også ha vært bevæpnet med kniver. Ingen israelere skal ha kommet til skade i angrepet.

– Terroristene skjøt mot inngangen til basen. Grensepolitiet og en IDF-soldat svarte med å skyte tilbake og nøytralisere de tre terroristene, sier politiet.

Det er uklart hvordan terroristene kom frem til politistasjonen, som ligger på israelsk territorium. Ifølge kringkasteren Kan etterforsker man om angriperne nådde frem til politistasjonen gjennom et hull i grensegjerdet.

Angrepet skjer i en periode med høy spenning i Jerusalem, på Vestbredden og langs grensen mot Gazastripen. Det israelske politiet sier de har styrket sikkerheten i Jerusalem før markeringen på slutten av Ramadan.

Søndag ble tre israelske tenåringer skutt av en palestinsk terrorist mens de ventet på bussen. En av tenåringene døde onsdag av skadene.

Den 19 år gamle religiøse studenten Yehuda Guetta ble skutt og drept av en palestinsk terrorist 2. mai. (Foto: Privat)

Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart