To terrorledere fra Islamsk Jihad ble drept i et presisjonsangrep mot leiligheten de befant seg i.

Flere terrorledere drept i luftangrep

Det israelske forsvaret sier de aller fleste drepte har vært terrorister.

Kamphandlingene mellom Israel og terroristene på Gazastripen fortsetter med full styrke. Så langt er over 350 raketter avfyrt mot sivilbefolkingen i Israel. Flere bolighus er truffet og minst 31 israelere er skadet i angrepene.

Det pågår nå kraftige rakettangrep mot byene Ashkelon og Ashdod. Det rapporteres om at flere av rakettene har truffet byene.

Det israelske forsvaret har svart på rakettangrepene med å bombe over 130 terrormål på Gazastripen. Tirsdag ettermiddag kommer det meldinger om at to ledere i terrorgruppen Islamsk Jihad er drept i et israelsk luftangrep.

Også mandag ble en terrorleder drept i et luftangrep. Ifølge Hamas skal 25 personer nå være drept i de israelske luftangrepene. Det israelske forsvaret sier de fleste av de drepte, minst 15, var terrorister som avfyrte raketter mot Israel.

Det er også kommet meldinger om drepte barn i konflikten. Det israelske forsvaret sier flere skal være drept av Hamas-raketter som landet inne på Gazastripen.

Flere raketter skal ha truffet byene Ashdod og Ashkelon i Sør-Israel. Her har en rakett truffet et boligområde i Ashdod.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Har du kommentarer til artikkelen?

Opplever du problemer med kommentarfeltet? Send en e-post til post@miff.no for å beskrive feilen.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart