Ambulansepersonell på stedet hvor to personer ble knivstukket av en terrorist mandag 13. september. (Foto: Zaka)

To knivstukket i terrorangrep i Jerusalem

Skjedde bare timer etter et annet knivangrep på Vestbredden.

En terrorist knivstakk to sivile utenfor en av de travleste busstasjonene i Jerusalem mandag ettermiddag, skriver nettavisen Times of Israel.

Ofrene, to menn i 20-årene, ble moderat skadet i angrepet. De er fraktet til sykehus hvor de får behandling for knivskader i øvre del av kroppen.

En politimann som var i nærheten fikk skutt og nøytralisert terroristen før han rakk å skade flere. Terroristen, som er identifisert som en 17 år gammel palestiner fra Hebron, er fraktet til sykehus. Tilstanden hans er alvorlig, men bilder viser at terroristen smiler i det han fraktes bort fra åstedet på en båre.

Hendelsen skjedde timer etter at en annen terrorist forsøkte å knivstikke to israelske soldater på Vestbredden. I den hendelsen ble terroristen skutt før han rakk å skade noen. Han ble skutt i armen og er fraktet til sykehus.

Også fredag var det et knivangrep i Jerusalem. En mann ble skutt da han forsøkte å knivstikke politifolk i Gamlebyen i Jerusalem. Han døde senere av skadene. I tillegg har det vært flere rakettangrep fra Gazastripen i helgen.

Denne kniven ble brukt i angrepet som skadet to sivile. Kniven ble bøyd i angrepet. (Foto: Politiet)

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Har du kommentarer til artikkelen?

Opplever du problemer med kommentarfeltet? Send en e-post til post@miff.no for å beskrive feilen.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart