Israelere har tent lys formet som en davidstjerne på stedet hvor en 26 år gammel jødisk mann ble skutt og drept av en palestinsk terrorist 21. november 2021 i Gamlebyen i Jerusalem. Fire andre ble skadet i angrepet. (Foto: Flash90)

Bruker terrorangrep til å oppmuntre til mer terror

Den siste tiden har det vært flere terrorangrep i Jerusalem. Terrororganisasjoner håper det blir flere.

Onsdag 29. november kl. 18.00-20.30 blir det stor solidaritetskveld med ofrene og gislene etter 7. oktober-massakren i Gamle Logen (Grev Wedels plass 2) i Oslo. Ta med venner og familie for å vise din solidaritet!

Se program og bestill billetter her

7. oktober 2023 gjennomførte Hamas og Islamsk Jihad, støttet av Iran, den største massakren på sivile jøder siden Holocaust. Over 1400 israelere ble drept, 240 kidnappet og over 4.800 skadet. Flere er fortsatt savnet.

Iran og Hizbollah truer også Israel med 150.000 raketter i Sør-Libanon. Helt siden etableringen i 1988 har Hamas uttrykt drømmen om å utslette Israel og begå massakrer mot jøder. Bare israelske sikkerhetstiltak har forhindret dette tidligere. Bare israelske forsvarstiltak mot Hamas kan hindre at det skjer igjen. Hamas sier at de vil gjenta slike massakrer inntil Israel er utslettet.

I 2014 påpekte MIFF de mange likhetene mellom Hamas og Islamsk Stat. Dessverre ble varslene ignorert av de fleste politikere og medier i Norge. Det ultimale målet til Hamas er systematisk blitt fordreid av for eksempel NRK.

Omkring 1500 terrorister deltok i massakrene på israelske sivile 7. oktober. Allerede denne første måneden kommer en belønning på 20.000 kroner til deres etterlatte, senere kommer 3.800 kroner i måneden på livstid. Belønningen av terror er sponset av dine skattepenger.

De palestinske terroristene rykket inn i israelske landsbyer på en sabbatsmorgen, og israelske grensevakter ble tatt på sengen. De drepte et stort antall sivile – eldre, kvinner, barn – dødstallene har nå oversteget 1400, og fortsetter å vokse. Som Islamsk Stat dokumenterte de sine egne krigsforbrytelser og forbrytelser mot menneskeheten i videoklipp. Et ukjent antall israelere og andre utenlandske statsborgere, over 200, er tatt som gisler av Hamas.

MIFF vet nøyaktig hvordan massakren på 1.400 israelere ble forberedt – og vi kjenner Norges rolle. Etter 7. oktober er det tid for en ny norsk tilnærming til konflikten! De store demokratiene gir klar støtte til Israels forsvarskamp, det samme må Norge gjøre.

At Hamas løslater gislene er det viktigste skrittet for å få til en raskest mulig avslutning på krigen. Se her hvordan du kan hjelpe.

Den redselsfulle krigen i dagene og ukene fremover er alene ansvaret til Hamas, Iran og deres allierte. Hamas ønsker sivile tap på Gazastripen, sier en tidligere norsk forsvarssjef. Vi skulle så inderlig ønske for de sivile palestinernes skyld, at de fikk være med på fred og normalisering med israelerne. Men deres nasjonale bevegelse er blitt kuppet av de mørkeste, mest destruktive kreftene i verden.

For mer om krigen, se alle MIFFs siste nyhetsartikler

Vis din støtte til Israels folk ved å bli medlem av MIFF nå!

For å gi en gave til MIFFs arbeid: Vipps 39881 | Send SMS med kodeordet GAVE + beløp til 1948. Standard: 250 kroner.

Kom på lokale MIFF-møter og den nasjonale konferansen MIFF Forum på Sola 11.-12. november

15. oktober arrangerte MIFF og tolv andre en stor støttemarkering for Israel utenfor Stortinget. Se og hør alle talene. Les MIFFs taler

MIFFs nye bok Venstresidens isfront mot Israel viser hva som blir den katastrofale konsekvensen dersom LOs politikk får gjennomslag: Den eneste jødiske staten i verden vil forsvinne, og dermed også den eneste nødhavn for jøder på flukt fra antisemittisme. Klikk her for å bestille boken

Søndag 21. november gikk Hamas-terroristen Fadi Abu Shkhaydam til angrep med maskinpistol i Gamlebyen i Jerusalem. Den 26 år gamle israelske sivilpersonen Eliyahu Kay ble drept og fire andre ble skadet i angrepet. Den palestinske terrororganisasjonen Folkefronten for Palestinas frigjøring (PFLP) hyller angrepet som «heroisk» og glorifiserer terroristen som en «ridder», skriver organisasjonen Palestinian Media Watch (PMW).

Etter terrorangrepet har PFLP oppfordret andre palestinere til å «eskalere motstanden», kopiere terrorangrepet og «lære av eksempelet med den selvoppofrende krigeren som drepte bosetteren», som de kaller israelere.

PFLP bemerker at økningen i heroiske operasjoner [terrorangrep, red.anm.] i okkuperte Jerusalem et bevis på at det palestinske folket og dets unge mennesker er fast bestemt på å bekjempe okkupasjonen og forkaste den. PFLP oppfordrer massene av vårt folk og alle levende krefter om å eskalere motstanden og konfrontasjonen med okkupasjonen, og lære av eksemplet med den selvoppofrende krigeren som skjøt bosetterne som stjeler vårt land.

Publisert av det palestinske nyhetsbyrået Ma’an, den 21. november 2021

Fadi Abu Shkhaydam ble skutt og drept av israelsk politi under angrepet, men ikke før han selv hadde rukket å skadet fire og drepe en israeler.

Økningen referer til flere nylige terrorangrep i Jerusalem. 17. november, bare noen dager før Fadi Abu Shkhaydam skjøt fem personer, gikk 16 år gamle Omar Ibrahim Abu Asab til angrep med kniv og skadet to israelske politibetjenter. Også det angrepet skjedde i Gamlebyen i Jerusalem. 16-åringen ble drept i angrepet. PFLP skryter også av dette terrorangrepet og kaller «operasjonen» for «heroisk» og en del av «vårt folks revolusjon».

Folkefronten for Palestinas frigjøring (PFLP) hyller den heroiske operasjonen [knivstikkingen av to personer, red. anm.]. Vi understreker at dette er passende respons og at dette er måten vi kan bli kvitt okkupantene og bosetterne på. Det er slik vi bekjemper okkupasjonens forbrytelser og deres planer mot vårt folk og hellige steder. PFLP understreker at slike operasjoner nok en gang beviser at vårt folks revolusjon fortsetter, øker i styrke og blir mer og mer kvalitativ for hver dag som går.

Publisert av det palestinske nyhetsbyrået Donia Al-Watan, 17. november 2021

Etter terrorangrepet 21. november har det dukket opp flere videoer av terroristen og Hamas-medlemmet Fadi Abu Shkhaydam, som holdt taler i moskeer på Vestbredden. I en tale han holdt i den tiden seks palestinske terrorister rømte fra et israelske fengsel tidligere i år, hyllet han terroristene og ba alle palestinere om «å støtte dem med alle mulige midler».

Våre løver i fengsel har ofret det beste av sin ungdom og det beste av sitt liv. De fortjener å motta kun storhet, takknemlighet og respekt fra oss. Vi må ta vare på deres familier til de kommer for å leve blant oss igjen som kjære og ærede mennesker, om Allah vil. Vi må støtte dem med alt vi har til vår disposisjon.

Terroristen Fadi Abu Shkhaydam i en tale publisert på YouTube.

I en video, som har fått tittelen «ordene til martyren Fadi Abu Shkhaydam før hans død som martyr», viser hvordan terroristen snakker til folk om «heltemot», som han definerer som «å stå opp mot undertrykkerne».

Palestinske myndigheter hvitvasket angriperen ved å bruke terminlogi som fremstilte terroristen som et uskyldig offer for «okkupasjonen», mens de israelske ofrene ble fremstilt som om de gjorde noe galt. På Gazastripen kom Hamas og PFLP med en felles uttalelse hvor de glorifiserte terroristen som «en heroisk martyr» og hvor de «ønsket den heroiske operasjonen velkommen».

I tråd med PA-politikken om uttrykke glede når palestinere dør som «martyrer» mens de angriper israelere, skrev en av sønnene til terroristen på Facebook at han var glad for å være «sønnen til en martyr».

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 12.500 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Siste artikler fra MIFF

Aktuelt etter 7. oktober-massakren

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart