Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

En israeler drept og to skadet i terrorskyting

Politiet undersøker bilen som tre israelere ble skutt i 16. desember. En av dem døde av skadene. (Foto: Zaka)
De siste ukene har det vært en kraftig økning i antallet terrorangrep.

En israelsk mann ble drept og to andre ble skadet i et skyteangrep nord på Vestbredden torsdag kveld. De tre ofrene ble skutt mens de kjørte i en bil på en vei like ved Homesh, ikke langt fra Nablus, skriver Times of Israel.

Israelske soldater kom raskt til stedet og fikk satt opp veisperringer i området i et forsøk på å finne angriperne, som fortsatt er på frifot. To væpnede menn skal ha skutt mot bilen, som er full av kulehull etter angrepet.

Det var den 25 år gamle småbarnsfaren Yehuda Dimentman som ble drept i angrepet. Han ble kritisk skadet etter å ha blitt skutt i nakken og fikk livreddende behandling på stedet, men livet hans stod ikke til å redde.

Statsminister Naftali Bennett sender sine kondolanser til de pårørende og lover at sikkerhetsstyrkene skal finne de ansvarlige bak terrorskytingen.

De palestinske terrorgruppene Folkefronten for Palestinas frigjøring og Hamas hyller angrepet, men ingen av dem har sagt at de stod bak det.

De siste ukene har det vært en kraftig økning i antallet terrorangrep, med fire angrep i Jerusalem alene. Det alvorligste skjedde i november, da 26 år gamle Eliyahu Kay skutt og drept og fire andre skadet i et skyteangrep. To israelere er drept og over ti er skadet i terrorangrep den siste måneden.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart