Israel og Ukraina

Bli medlem fra kun kr. 4 per uke

Politiet undersøker bilen som tre israelere ble skutt i 16. desember. En av dem døde av skadene. (Foto: Zaka)

En israeler drept og to skadet i terrorskyting

De siste ukene har det vært en kraftig økning i antallet terrorangrep.

LO støtter at minst 7 millioner palestinere skal få flytte inn i Israel og stempler landet som apartheidstat. Vis din protest og bli medlem av MIFF nå! Vipps 39881.

En israelsk mann ble drept og to andre ble skadet i et skyteangrep nord på Vestbredden torsdag kveld. De tre ofrene ble skutt mens de kjørte i en bil på en vei like ved Homesh, ikke langt fra Nablus, skriver Times of Israel.

Israelske soldater kom raskt til stedet og fikk satt opp veisperringer i området i et forsøk på å finne angriperne, som fortsatt er på frifot. To væpnede menn skal ha skutt mot bilen, som er full av kulehull etter angrepet.

Det var den 25 år gamle småbarnsfaren Yehuda Dimentman som ble drept i angrepet. Han ble kritisk skadet etter å ha blitt skutt i nakken og fikk livreddende behandling på stedet, men livet hans stod ikke til å redde.

Statsminister Naftali Bennett sender sine kondolanser til de pårørende og lover at sikkerhetsstyrkene skal finne de ansvarlige bak terrorskytingen.

De palestinske terrorgruppene Folkefronten for Palestinas frigjøring og Hamas hyller angrepet, men ingen av dem har sagt at de stod bak det.

De siste ukene har det vært en kraftig økning i antallet terrorangrep, med fire angrep i Jerusalem alene. Det alvorligste skjedde i november, da 26 år gamle Eliyahu Kay skutt og drept og fire andre skadet i et skyteangrep. To israelere er drept og over ti er skadet i terrorangrep den siste måneden.

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart