Fire mennesker ble drept og to andre alvorlig skadet i et terrorangrep i byen Beer Sheva 22. mars 2022. (Foto: Flash90)

Fire drept – to alvorlig skadet i terror

En israelsk-araber fra en nærliggende Beduin-by angrep flere personer ved kjøpesenter i Beer Sheva.

Fire personer ble drept og flere andre ble skadet i et terrorangrep utenfor et kjøpesenter i byen Beer Sheva sør i Israel. Det er det mest alvorlige terrorangrepet som har rammet Israel på mange år, skriver Times of Israel.

Ifølge politiet skal terroristen føst ha knivstukket en kvinne til døde utenfor en bensinstasjon, før han satte seg i bilen og kjørt ned en syklist. Så gikk han ut og knivstakk flere personer før han ble skutt og drept av sivilpersoner som var vitne til angrepet.

Hele angrepet skal ha vært i rundt fire minutter.

En kvinne i 40-årene ble erklært død på stedet, mens fem andre ofre ble fraktet til sykehuset. På sykehuset ble syklisten og to knivofre erklært døde av skadene sine.

To andre ofre er alvorlig skadde, men tilstanden er stabil.

Terroristen er identifisert som 34 år gamle Mohammad Ghaleb Abu al-Qi’an, en israelsk-araber fra beduin-byen Hura i Negevørkenen. Han er tidligere dømt for å ha prøvd å verve seg til terrorgruppen Den islamske staten (IS).

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart