Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Israelsk sikkerhetsvakt skutt og drept

En israelsk sikkerhetsvakt ble skutt og drept ved inngangen til bosetningen Ariel på Vestbredden. (Foto: Flash90)
Israelske styrker leter etter terroristene som skjøt og drepte en sikkerhetsvakt ved bosetningen Ariel.

En israelsk sikkerhetsvakt ble skutt og drept av to væpnede palestinere ved inngangen til bosetningen Ariel på Vestbredden natt til fredag. Sikkerhetsvakten, en mann i 20-årene, brukte sin egen kropp til å beskytte en kollega mot skuddene. Den andre vakten ble ikke skadet.

Den andre vakten, en kvinne, var også 23-åringens kjæreste.

Terroristene, som ble filmet på overvåkingskamera, kjørte en bil opp til sikkerhetskontrollen hvor de begynte å skyte. Etterpå stakk de fra stedet. Store israelske sikkerhetsstyrker har gjennom hele natten og i løpet av morgentimene lørdag lett etter terroristene.

– Vi kommer til å ta terroristene. Det er mange ulike operasjoner som nå pågår på bakken, inkludert etterretning, sier brigadegeneral Avi Blot.

En utbrent bil ble i morgentimene funnet i området. Det er mistanke om at det er dette kjøretøyet som ble brukt i terrorangrepet. Etter 20 timer ble de to mistenkte pågrepet. Også våpnene som ble brukt i angrepet ble beslaglagt.

Den palestinske terrorgruppen Al-Aqsa martyrbrigaden, en koalisjon av væpnede grupper som har tilknytning til Fatah – partiet som leder de palestinske selvstyremyndighetene – sier de stod bak angrepet.

– Vi tar ansvar for den heroiske operasjonen i Ariel som resulterte i døden til en sionistisk offiserer. Dette er et svar på israelsk aggresjon i Jerusalem, sier en maskert mann i en video publisert i sosiale medier.

Terrorgruppen stod også bak et terrorangrep i Bnei Brak i forrige måned. Fem personer ble skutt og drept i dette brutale terrorangrepet.

Denne videoen viser terrorangrepet ved Ariel fredag:


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart