Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Terrorister frykter for sitt liv, overgir seg til palestinske sikkerhetsstyrker

Væpnede militante palestinere i begravelsen til fem medlemmer av terrorgruppen Løvens Hule i Nablus 25. oktober. (Foto: Flash90)
Flere medlemmer av terrorgruppen Løvens Hule er den siste tiden drept eller arrestert av israelske styrker. Det har fått andre til å legge ned våpnene.

Fire medlemmer av den nye terrorgruppen «Løvens Hule» har overgitt seg selv til palestinske sikkerhetsstyrker. En av dem er Mahmoud al-Bana, en av terrorgruppens ledere, skriver avisen Jerusalem Post.

Senere skal også sju andre medlemmer av terrorgruppen ha overgitt seg, inkludert to av dem som var med og grunnla den.

Ifølge palestinske medier ble al-Bana skadet i et israelsk raid i Nablus tirsdag 25. oktober. I samme raidet ble fem medlemmer av gruppen drept, inkludert Wadee al-Houh, som var en av grunnleggerne og gruppas øverstkommanderende.

I tillegg ble et annen høytstående medlem av terrorgruppen, Tamer al-Kilani, drept i en eksplosjon i gamlebyen i Nablus to dager tidligere. Han ble drept da eksplosiver detonerte i det han gikk forbi en motorsykkel.

Frykt for sine egne liv skal ha gjort at al-Bana og de tre andre overga seg til de palestinske sikkerhetsstyrkene. Palestinske myndigheter vil overføre dem til sikkerhetsceller i fengslet i Jeriko.

Den nye terrorgruppen har den siste tiden opplevd mange tilbakeslag. I tillegg til at en av lederne ble drept og en bombefabrikk ble ødelagt, er også mange medlemmer blitt arrestert av israelske sikkerhetsstyrker.

Ifølge det israelske forsvaret skal «Løvens Hule» ha gjennomført en rekke skyteangrep mot israelske soldater og sivile de siste månedene. Terrorgruppen prøvde også å gjennomføre et større terrorangrep i Tel Aviv, men dette ble forhindret av to årvåkne israelske politimenn.

Stort oppbud av væpnede palestinere i begravelsen til fem medlemmer av Løvens hule. (Foto: Flash90)

Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart