Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Pågrep terrorist etter måneder på rømmen

En ettersøkt terrorist ble pågrepet av israelske soldater i Jenin. Dette bildet er fra en operasjon i byen i 2018. (Foto: Flash90)
Terrorist som var ansvarlig for dødsfallet til en israelsk kommandosoldat i mai er pågrepet.

Medlem av en terrorcelle som var ansvarlig for drapet på den israelske kommandosoldaten Noam Raz tidligere i år er arrestert av IDF i Jenin.

Etterretningsinformasjon fra sikkerhetstjenesten Shin Bet gjorde at israelske soldater entret Jenin midt på dagen, noe som er veldig sjeldent, for å arrestere 23 år gamle Tzedki Ahmed Ali Mara.

Ifølge IDF har Marai vært involvert i flere skyteepisoder mot israelske soldater, inkludert den som drepte Raz, skriver Jerusalem Post.

I forbindelse med arrestasjonen oppstod det skuddveksling mellom militante palestinere og de israelske soldatene på stedet. En palestiner døde da forsøkte å hive en bombe mot de israelske soldatene.

Et antall ulovlige våpen ble også konfiskert i forbindelse med antiterror-operasjonen. Ingen israelske soldater kom til skade.

Det var under en operasjon i Jenin i mai 2022, hvor det ble avfyrt «flere tusen skudd» mot israelske soldater, at 47 år gamle Noam Raz ble drept. Raz var offiser i antiterror-enheten Yamam, hvor han hadde tjenestegjort i 23 år. 47-åringen hadde deltatt i hundrevis av antiterror-operasjoner og bidratt til å redde utallige liv.

Fra begravelsen til den israelske kommandosoldaten Noam Raz. (Foto: Det israelske politiet)

Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart