Israelske sikkerhetsstyrker på stedet hvor en politimann ble drept. (Foto: Flash90)

Politimann døde etter terrorangrep

Jerusalem har vært rammet av flere terrorangrep.

En israelsk politimann døde etter et terrorangrep ved Shuafat i Øst-Jerusalem mandag. Under en sikkerhetssjekk på en buss dro en 13 år gammel palestinsk terrorist frem en kniv og gikk til angrep på politiet.

En av politimennene ble kritisk skadet i angrepet. I tillegg til å bli knivstukket ble han også truffet ved en feil av en sivil sikkerhetsvakt som forsøkte å skyte og stoppe terroristen. Politimannen døde på sykehus av skadene han pådro seg.

Politimannen er identifisert som 22 år gamle Asil Sawaed fra beduinlandsbyen Hussniyya i det nordlige Israel.

Bare timer før angrepet i Shuafat ble en ung mann knivstukket i ryggen av en terrorist i Gamlebyen i Jerusalem. Etter kort tid på rømmen ble den mistenkte terroristen funnet og pågrepet i Al-Aqsa-moskeen. Det skal dreie seg om en 14 år gammel palestiner, også han fra Shuafat.

Det 17 år gamle offeret skal ha fått lettere skader i terrorangrepet.

Jerusalem har de siste ukene vært rammet av flere terrorangrep. Fredag ble tre personer drept, inkludert to små barn, i et bilangrep. For to uker siden ble sju personer drept i et skyteangrep utenfor en synagoge. Og dagen etter ble to personer skutt og alvorlig skadet utenfor Gamlebyen.

Israelsk-arabiske Asil Sawaed ble drept i et terrorangrep mandag 13. februar. (Foto: Politiet)

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart