Terrorangrepet skjedde ved en cafe i hjertet av Tel Aviv sentrum torsdag 9. mars. (Foto: Flash90)

Terrorangrep i sentrum av Tel Aviv

Tre personer ble skadet, en av dem kritisk.

Tre personer ble skutt og skadet da en terrorist begynte å skyte mot en cafe i sentrum av Tel Aviv torsdag kveld. Tilstanden er kritisk for en av de skadde, mens de to andre er alvorlig og moderat skadet.

Politiet sier terroristen skjøt mot mennesker utenfor en kafe på hjørnet av gatene Dizengoff og Ben Gurion, skriver Times of Israel.

Terroristen stakk fra stedet før han kort tid senere ble skutt og drept i en skuddveksling med politiet. Han er senere identifisert som den 23 år gamle palestineren Mutaz Salah al-Khawaja fra Ni’lin på Vestbredden.

Ifølge palestinske medier er han medlem av Hamas og har to ganger sittet fengslet i Israel. Han hadde kommet seg ulovlig inn i landet.

Hvis ikke terroristen hadde blitt stanset så fort kunne angrepet endt enda mer tragisk. Området hvor angrepet skjedde er et av de mest travle i Tel Aviv og svært mange mennesker er ute på byen på torsdagskvelder.

Sist Tel Aviv ble rammet av et slikt terrorangrep var 7. april i fjor. Den gangen ble tre personer skutt og drept i det samme populære området.

En palestinsk terrorist begynte å skyte mot cafegjester ved den travle Dizengoff-gaten. (Foto: Flash90)

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart