Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Terrorangrep i sentrum av Tel Aviv

Terrorangrepet skjedde ved en cafe i hjertet av Tel Aviv sentrum torsdag 9. mars. (Foto: Flash90)
Tre personer ble skadet, en av dem kritisk.

Tre personer ble skutt og skadet da en terrorist begynte å skyte mot en cafe i sentrum av Tel Aviv torsdag kveld. Tilstanden er kritisk for en av de skadde, mens de to andre er alvorlig og moderat skadet.

Politiet sier terroristen skjøt mot mennesker utenfor en kafe på hjørnet av gatene Dizengoff og Ben Gurion, skriver Times of Israel.

Terroristen stakk fra stedet før han kort tid senere ble skutt og drept i en skuddveksling med politiet. Han er senere identifisert som den 23 år gamle palestineren Mutaz Salah al-Khawaja fra Ni’lin på Vestbredden.

Ifølge palestinske medier er han medlem av Hamas og har to ganger sittet fengslet i Israel. Han hadde kommet seg ulovlig inn i landet.

Hvis ikke terroristen hadde blitt stanset så fort kunne angrepet endt enda mer tragisk. Området hvor angrepet skjedde er et av de mest travle i Tel Aviv og svært mange mennesker er ute på byen på torsdagskvelder.

Sist Tel Aviv ble rammet av et slikt terrorangrep var 7. april i fjor. Den gangen ble tre personer skutt og drept i det samme populære området.

En palestinsk terrorist begynte å skyte mot cafegjester ved den travle Dizengoff-gaten. (Foto: Flash90)

Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart