Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Over 350 israelere bekreftet døde

Flere israelere ligger skutt og drept på en vei utenfor Sderot i Sør-Israel etter angrepet. Også flere kuler ligger igjen. (Foto: Flash90)
I tillegg er over 1500 skadet i massakren.

Mens nattemørket senker seg over Israel begynner man å få oversikt over omfanget av Hamas-angrepet tidligere på dagen. Nå er det bekreftet at minst 350 israelere er drept. I tillegg er over 1800 skadet, mange av dem kritisk. Tallet på døde kan fortsette å stige ytterligere.

En reporter fra den israelske TV-kanalen Channel 12 sier personell har begynt å plukke opp likene fra de mange åstedene rundt i det sørlige Israel. Han beskriver synet av de store antallet døde israelere som uutholdelig. Nå begynner arbeidet med å identifisere de døde.

Mange pårørende er også ute og leter etter savnede familiemedlemmer.

I tillegg til de mange drepte er også flere titalls israelere kidnappet av Hamas og fraktet til Gazastripen. Det rapporteres om at så mange som 52 israelere kan være kidnappet, blant dem små barn og eldre kvinner.

Det israelske forsvaret har svart på angrepet med å bombe flere Hamas-mål på Gazastripen. Israel sier de har drept «flere hundre» terrorister inne i Israel og på Gazastripen.

Det vil trolig gå mot en større israelsk bakkeoperasjon i et forsøk på å redde ut de mange israelerne som nå holdes fanget på Gazastripen.

Samtidig fortsetter Hamas å sende raketter mot Israel. Lørdag kveld kommer det meldinger om store rakettangrep mot metropolen Tel Aviv.

To israelere skutt og drept på en motorvei utenfor byen Sderot i Sør-Israel. (Foto: Flash90)

Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart