Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Helt ufattelig – antallet døde har passert 700

Det ligger døde mennesker i gatene i byer og lokalsamfunn i det sørlige Israel. Her er en utbrent bil i Sderot etter angrepet. (Foto: Flash90)
Over 100 israelere er kidnappet av Hamas.

Antallet døde etter lørdagens massakre i det sørlige Israel har i løpet av dagen økt fra 300 til over 700. Tallet ble kraftig oppjustert etter at det ble funnet en stor mengde døde mennesker i en grotte. De hadde deltatt på en musikkfestival og forsøkt å gjemme seg for terroristene.

De drepte skal være i ung alder. Ifølge den vanligvis velinformerte X/Twitter-brukeren OSINTdefender er det flere utenlandske blant de drepte, inkludert nordmenn. Disse opplysningene er foreløpig ikke bekreftet. Norsk UD avkrefter derimot at noen norske er blant de drepte.

Israel befinner seg nå i krig og skoler over hele landet er stengt. Samtidig pågår det fortsatt kamper mellom palestinske terrorister og israelske soldater både inne i Israel og ved Gaza-grensen. Israel sier de har drept over 400 terrorister.

I tillegg til de over 700 drepte israelerne er over 2000 skadet, flere hundre av dem alvorlig. Det israelske forsvaret bekrefter også at over 100 israelere er kidnappet av Hamas og holdes fanget på Gazastripen.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart