Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Nye kamper mellom IDF og terrorister

Israelske sikkerhetsstyrker leter etter Hamas-terrorister ved en hovedvei sør for Ashkelon. Dette bildet er fra 7. oktober. (Foto: Flash90)
Terrorsiter fra Gazastripen forsøkte å angripe Israel igjen søndag, men ble stanset av israelske soldater.

Israelske soldater var søndag morgen i kamper med palestinske terrorister, som hadde krysset Gaza-grensen og som var på vei mot byen Ashdod. Videoklipp i sosiale medier viser hvordan de israelske soldatene klarte å stoppe bilen, før det oppstod kraftig skuddveksling med terroristene.

Situasjonen i områdene langs Gaza-grensen er fortsatt svært spent, dagen etter at hundrevis av terrorister klarte å infiltrere Israel og massakrere over 600 mennesker. I tillegg ble over 1800 skadet, flere hundre av dem alvorlig.

Israel har svart på angrepene med å bombe en rekke terrormål på Gazastripen. Israel sier de har drept minst 400 terrorister, både i luftangrep og i forbindelse med kampene i det sørlige Israel. Flere titalls terrorister er pågrepet.

Søndag morgen kommer det også meldinger om at to israelske turister skal være skutt og drept i et angrep mot en buss som fraktet israelske turister i Egypt. Gjerningsmannen skal være en egyptisk politimann.

Den libanesiske terrorgruppen Hizbollah avfyrte granater mot et område helt nord i Israel søndag morgen. Israel svarte med artilleriild.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart