Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Palestinakomiteen sprer falske påstander om at ingen spedbarn ble drept av Hamas

Yona Cohen, hennes sønn Ohad Cohen (43) og hans 10 måneder gamle datter Mila Cohen ble begravet 22. oktober. De ble drept i kibbutz Be'eri. (Foto: Flash90)
Samme dag som 10 måneder gamle Mila Cohen ble begravet spredde Palestinakomiteen en løgn om at ingen spedbarn ble drept i 7. oktober-massakren.

Søndag 22. oktober publiserte Palestinakomiteen i Norge en melding til sine 13.000 følgere på Instagram hvor de påstod at ingen spedbarn ble drept i Hamas-massakren 7. oktober. De viste til en statistikk over alderen på de drepte.

«Det tok to uker før det kom statistikk fra Israel på hvem de drepte var. Ingen babyer ble drept», skriver Palestinakomiteen på Instagram.

Men statistikken som Palestinakomiteen viser til, fra en ekstrem anti-israelsk kilde, er bygget på under 700 dødsfall – altså under halvparten av de over 1400 som ble drept 7. oktober. I tillegg står det at alderen er ukjent i hele 248 av dødsfallene på listen Palestinakomiteen referer til.

Både redningspersonell, politi, rettsmedisinere og flere andre kilder har bekreftet at både babyer og små barn er blant de drepte i massakren. Rettsmedisinere har også bekreftet at babyer ble funnet halshugget.

Det tar også lang tid å identifisere alle ofrene etter massakren. I mange tilfeller er likene så ille tilredt at det er vanskelig å identifisere dem. Mange mennesker ble brent opp og er ugjenkjennelige, også babyer.

I flere tilfeller har rettsmedisinere bare knokler igjen å forholde seg til.

Det var i stor grad soldater og politi som ble identifisert først.

Mange av barna som ble drept av Hamas-terroristene ble drept sammen med hele sin familie, som også gjør at identifiseringen tar ekstra tid.

Men flere spedbarn er allerede blitt begravet etter 7. oktober-massakren. Søndag 22. oktober, samme dag som Palestinakomiteen publiserte meldingen sin, ble Yona Cohen, hennes sønn Ohad Cohen (43) og hans 10 måneder gamle datter Mila Cohen begravet. De ble drept i kibbutz Be’eri, hvor det ble rapportert om funn av flere døde spedbarn og barn.

10 måneder gamle Mila ligger inne i statistikken over de drepte, men alderen hennes er ikke oppført i den offisielle statistikken. At hennes alder ikke er registrert blir grovt misbrukt av Palestinakomiteen.

Hvorfor Palestinakomiteen sprer groteske løgner om at ingen spedbarn ble drept i massakren vites ikke. Muligens er det et forsøk på å hvitvaske litt av Hamas sin brutalitet. Uansett er det svært respektløst overfor ofrene og de etterlatte etter massakren 7. oktober.

Palestinakomiteen påstår at ingen spedbarn ble drept i massakren i Israel 7. oktober. (Foto: Instagram)

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart